Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5304 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Převod modelů

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
michalkopriva Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.čer.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace michalkopriva Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Převod modelů
    Zasláno: 01.pro.2017 v 10:26
Zdravím, je možné nějakým způsobem otevřít v Inventoru model ze SolidWorksu aby bylo možné na něm následně provádět změny? :-)
Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2018 Professional
Stav: Offline
Bodů: 289
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.pro.2017 v 12:04
Zdravím,
 
no co vím tak žádný model z jiného CADu nenačtete s historií tvorby modelu.
Vše se načte jako "mrtvá" geometrie.
Toto co vím platí obecně pro všechny CADy, nejen Inventor.
 
Lze na ní ale provádět změny buď standardními funkcemi (Vysunutí,...) nebo přes Přímé úpravy.
Pavel Šimůnek
Zpět nahoru
michalkopriva Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.čer.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace michalkopriva Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.pro.2017 v 13:10
Super, děkuji :-)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1254
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.pro.2017 v 13:31
Model lze i  zpětně modelovat ale je to dost složitější a ne moc praktické.
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,312 sekund.