Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2243 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Pad Revitu 2018.2

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
milan d Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autodesk Revit 2018
Stav: Offline
Bodů: 116
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milan d Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Pad Revitu 2018.2
    Zasláno: 04.pro.2017 v 08:43
Dobrý deň,
chcem Vás poprosiť, či sa niekto nestretol pri ukončení práce, popr. po uzatvorení "posledného" okna v revite nasleduje jeho "pád". Deje sa to aj pri otvorených napr. dvoch projektoch, pri ktorom jednému zavriem posledné okno, automaticky nastane "pád" celého revitu.
Prosím o radu. Z doplnkov mám nainštalované RevitTools, Site Designer, BIMDEK a Lumion.
Pomôže reinstal Revitu?
Ďakujem za radu.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 29887/hlaska_1.png Přihlaste se pro zobrazení plné verze - 29887/hlaska_2.png


milan
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3014
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.pro.2017 v 13:13
Přesně takhle se nám na některých PC chovala 17, pouhá reinstalace nepomohla, vyhodit vše a vše znovu nainstalovat pomohlo. Tzn vše co bylo součástí R2017 včetně addinu. Z těch vašich máme RT a SiteDesigner. Někde v journalu asi bude co ho shazuje, ale komu se to chce procházet.
Zpět nahoru
milan d Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autodesk Revit 2018
Stav: Offline
Bodů: 116
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milan d Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.pro.2017 v 22:28
Ďakujem a potvrdzujem, že po úplnej odinštalácii a novom nahodení všetko funguje OK.
Akurát ten čas.....
Ešte raz vďaka.
milan
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11473:Chyba: Sorry, this pre-release product has expired.
Tip 11675:Jak změnit měřítko šrafy v Revitu?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.