Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2271 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

iSestava

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
rizekB Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 08.lis.2017
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad 2017, Inventor 2018
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rizekB Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: iSestava
    Zasláno: 07.pro.2017 v 14:07
Zdravím,
narazil jsem na problém při vytváření iSestav. iSestavu sice vytvořím, ale po následném vložení iSestavy do sestavy se mi nechce iSestava měnit podle zadaných parametrů. Také bych rád věděl, jak takové iSestavě nastavit, aby byla adaptivní.

Jedná se o rám dveří. Chci měnit roztec dveří a výšku. Na ty stojky jsem použil adaptivitu, ale nenatahují se v sestavě.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 80727/Bez_názvu.png

Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 888
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.pro.2017 v 14:34
To je od základu špatně. Adaptivitu vůbec nepoužívejte a na iSestavy velmi opatrně.
Z vlastní zkušenosti vím, že tudy cesta nevede
Zpět nahoru
Lubomír Polesný Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 30.zář.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD, AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor
Stav: Offline
Bodů: 344
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lubomír Polesný Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.pro.2017 v 08:43
Dobrý den,

zkuste vyzkoušet funkci iCopy. Možná je to lepší řešení.

Viz http://help.autodesk.com/view/INVNTOR/2018/CSY/?guid=GUID-4882DCBA-5302-4397-98CC-791BA9F1B9E2

Lubomír Polesný

CAD Studio a.s.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11531:VIPVelmi pomalá aktualizace modelu s iSestavou.
Tip 10168:iSoučásti a iSestavy (iPart + iAssembly) - koncepce
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.