Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5854 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Chyba ve výkrese

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1307
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Chyba ve výkrese
    Zasláno: 13.pro.2017 v 17:51
Dobrý den dělám program na hromadnou aktulizaci výkresů s exportem výkresů do PDF a DXF.  Jen bych potřeboval poradit jak napsat část  kontrolu výkresu aby se zjistilo že všechny koty na výkrese jsou OK a nemusí se výkres léčit. V podstatě jak zjistit že se objevi červenej křížek nahoře.

Děkuji za každou radu.  
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
K.Pravda Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.led.2014
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 66
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace K.Pravda Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.pro.2017 v 19:03
Potřeba léčení vazeb se dá zjistit pomocí:
oConstraint.HealthStatus
Na kóty nevím, možná jsou odpojené:
oDrawingDim.Attached = False

Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1307
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.pro.2017 v 19:20
Chci jen nastavit ze kdyz bude chyba ve vykrese tak se program zastavi, uzivatel chybu opravi a pak program zase spusti
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,344 sekund.