Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5877 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Revit LT nebo neco jiného

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1726
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Revit LT nebo neco jiného
    Zasláno: 20.pro.2017 v 08:47
Uvažuji, hrozně nerad a přes odpor k těm pronájmům, o pořízení REVITu. Bral bych asi REVIT LT, trochu se s ním naučit a pak se uvidí co bude dál.
Potřeboval bych znát nějaké další názory na tuto variantu. O nějakých omezeních vím, ale na naučení by to mohlo stačit.
Zatím využívám BDS 2016.
JEn doufám, že mi to pořízení nezruší licenci na BDS 2016.
Zpět nahoru
TMikeš Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.lis.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Archicad,Revit
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace TMikeš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2017 v 09:55
Já používám velký Revit, ale když jsem se díval na porovnání s LT, tak by verze LT možná mohla stačit i mně. To máte Building Suite? Tam ale máte Revit také, ne?
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1726
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2017 v 10:29
Mam Building Design Suite Standard a tam REVIT neni.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3020
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2017 v 11:54
Těch omezení v Revit LT je vícero (nedá se to porovnávat jako Autocad - Autocad LT, to je o něčem jiném). Pokud pracujete sám, tak LT na začátek stačí - na naučení bych asi raději volil demo verzi plného Revitu, jinak je ten obraz o tom, co Revit umí a neumí trochu pokřivený.
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1726
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2017 v 13:12
Demo verze ma jednu zásadní nevýhodu s ohledem na současnou vytíženost. Funguje pouze 30 dní, kdežto to LT bych bral asi na rok. Proste bude chvilka času můžu testovat, co v demu nepůjde. Pokud nebudu chtít každý měsíc přeformátovává počítač.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3020
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.pro.2017 v 10:57
Chápu, pokud potřebujete testovat a ukládat. Jiná možnost je stáhnout si nějaký kompletní výukový dataset a v demu (které 30 dní umožňuje ukládat, pak ale stále umožňuje práci, jen to neuložíte) jít od lekce k lekci. Ale každý z nás má jiný způsob učení :-)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.