Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5341 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nastavení paramertů obrábění

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
SKODAMOTOR.cz Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2010
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace SKODAMOTOR.cz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nastavení paramertů obrábění
    Zasláno: 25.pro.2017 v 13:07
Nastavení parametrů zadávání hodnot standartě je přednastaveno mm/min je možné to změnit na mm/s ? Kde najdu tyto parametry jsou však měnit ? 
Díky za pomoc 


Upravil SKODAMOTOR.cz - 26.pro.2017 v 10:26
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 17212
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.pro.2017 v 19:03
Které parametry Fusion360 myslíte? U postprocesorů záleží jak je naprogramován, některé umožňují volbu mm/s.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
SKODAMOTOR.cz Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2010
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace SKODAMOTOR.cz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.pro.2017 v 04:41
Nikoliv postprocesor zadávaní hodnot v programu F360 menu obrábění třeba frézování rychlost zaboření do materiálu atd tam bych rád zadával hodnoty v mm/s nikoliv v mm/min
Vlastní postprocesor je věc jiná

Zpět nahoru
SKODAMOTOR.cz Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2010
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace SKODAMOTOR.cz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.pro.2017 v 09:28
Viz odkaz a první tabulka: Toll tab settings

jde my o přednastavení parametru mm/min změnit na mm/s je to někde možné ? 
To nesouvisí s postrocesorem
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 17212
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.pro.2017 v 13:41
Souvisí, některé postprocesory umožňují převést použité údaje na mm/sec. Přímo jednotky se v těchto polích myslím měnit nedají, jde ale zadat výraz - např. 3*60.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
SKODAMOTOR.cz Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2010
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace SKODAMOTOR.cz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.pro.2017 v 17:59
Mě šlo o primární nastavení zadávání hodnot v mm/s 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 8900:Online generování CNC kódu pro výrobu 3D CAD modelu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,422 sekund.