Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4524 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Obsahové centrum

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Michal H. Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 29.led.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 63
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Michal H. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Obsahové centrum
    Zasláno: 03.led.2018 v 10:00
Dobrý den,

úplně, tak jak to píšete to nejde, že by se samo z databáze OC vybírala konkrétní velikost šroubu (jiných součástí) dle excelu. Ale lze to řešit pomocí našeho konfigurátoru, kde když změníte konfiguraci sestavy i například přes excel, tak se automaticky vymění velikosti součástí z OC. Takovýto konfigurátor samozřejmě musí být naprogramován dle konkrétních požadavků.

Michal Havel

CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz

(technická podpora - helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Lubomír Polesný Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 30.zář.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD, AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor
Stav: Offline
Bodů: 347
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lubomír Polesný Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.led.2018 v 08:10
Dobrý den,

toto standardními prostředky nelze.
Jednak součást z Obsahového centra je ve většině případů needitovatelná a jednak je už tabulkou řízená (tabulka je v Obsahovém centru).

Bylo by ale možné tuto součást vložit do sestavy a potom na ní aplikovat iLogic pravidlo.



Upravil Lubomír Polesný - 03.led.2018 v 08:53
Lubomír Polesný

CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Kamenny_stepkovac Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.led.2018
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Inventor2018
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kamenny_stepkovac Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.led.2018 v 12:52
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak se dají spojit Excel parametry se součástmi z obsahového centra? Pokud změním parametr v Excelu, aby se změnila i velikost součásti. 
Díky
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7195:VIPPo přejmenování počítače mi přestalo fungovat Obsahové centrum.
Tip 7559:VIPPo aktualizaci OS se zpomalil přístup do Obsahového centra.
Tip 9979:VIPV modelu Inventor Publisheru mi chybí díly Obsahového centra.
Tip 7912:VIPPřepsaná hmotnost u normalizovaných součástí.
Tip 5105:VIPRychlá kontrola funkčnosti ADMS serveru.
Tip 7593:Jak změnit materiál u součástí v Obsahovém centru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.