Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4141 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Dynamo - prečíslovanie dverí

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
smileface Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 106
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Dynamo - prečíslovanie dverí
    Zasláno: 06.led.2018 v 13:23
Dobrý deň všetkým, 
chcel by som sa spýtať či by mi niekto vedel poradiť ohľadne Dynama. Potrebujem prečíslovať dvere podľa 10 parametrov ... Skúšam to filtrovať a grupovať ale nejak nedosahujem požadovaný výsledok. Vedel by mi niekto poradiť alebo ma nasmerovať prosím? Smile
Ďakujem
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17153
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.led.2018 v 13:33
Jak se ty parametry projeví? Jen způsobem řazení (pořadím), nebo se nějak promítnou do označení dveří?
Základní postup je v příbuzném tipu http://www.cadforum.cz/cadforum/pouziti-nastroje-dynamo-pro-precislovani-oken-v-revitu-tip11700
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 106
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.led.2018 v 13:36
Premietnu sa aj do označenia dverí, keďže každý iný parameter zmanená nový typ dverí. Ďakujem, idem pozrieť video Smile
Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 106
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.led.2018 v 14:12
Ano toto je tá cesta, ale čísluje to len v poradí. Keď sú dva rovnaké prvky malo by to byť rovnaké označenie, cez to sa neviem prehrýzť...  Wacko
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11700:Použití nástroje Dynamo pro přečíslování oken v Revitu.
Tip 10882:Dynamo - ID elementu jako sdílený parametr v Revitu.
Tip 11035:Je možné používat dvě verze Dynamo na jednom počítači?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 11180:Nejde mi spustit Dynamo pro Advance Steel.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,170 sekund.