Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2781 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Velikost výkresu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mintenkeris Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 13.říj.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, AutoCad
Stav: Offline
Bodů: 34
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mintenkeris Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Velikost výkresu
    Zasláno: 08.led.2018 v 09:21
Dobrý dne, je možné pomocí pravidel iLogic nastavit že při hodnotách určitých kót se bude měnit velikost výkresu daného dílu?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16817
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.led.2018 v 09:29
Myslíte formát výkresové listu? Nějak tato:
 
If Parameter("d0") < 123 Then
 ActiveSheet.ChangeSize("A4", MoveBorderItems := True)
 ActiveSheet.TitleBlock = "A4 Title Block"
 ActiveSheet.Border = "A4-Border"
End If
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Mintenkeris Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 13.říj.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, AutoCad
Stav: Offline
Bodů: 34
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mintenkeris Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.led.2018 v 16:07
Mohu doplnit, jak by se měnilo měřítko výkresu dle těchto hodnot? 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16817
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.led.2018 v 16:09
Výkres nemá měřítko, to mají jednotlivé výkresové pohledy. To bude složitější.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Mintenkeris Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 13.říj.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, AutoCad
Stav: Offline
Bodů: 34
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mintenkeris Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.led.2018 v 16:14
Už jsem to právě zkoumal a vypadá to na složitou cestu...
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3720:VIPDalší možnosti zmenšení velikosti výkresů Architectural Desktopu.
Tip 1835:Jaká je maximální velikost DWG souboru?
Tip 3100:Při přepnutí stylu zobrazení se Building Systems na čas "zasekne".
Tip 3267:Jak zmenšit objem výkresů s čarami odruky?
Tip 1543:Varovné hlášení Nedostatek paměti.
Tip 10315:Nefunkční kopírování objektů a nárůst velikosti výkresu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,703 sekund.