Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4874 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

nespravne zobrazenie pohladu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
wo.hu Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD - 14 a vyssie
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace wo.hu Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: nespravne zobrazenie pohladu
    Zasláno: 08.led.2018 v 21:46
Zdravim,

Mam problem so zobrazenim pohladov (vyrezov) v modeli aj v rozvrhnuti. Cez view managera som si vytvoril niekolko pohladov. Ale ked si ich chcem vlozit do rozvrhnutia alebo zobrazit v modeli tak mi nezobrazi dany vyrez ale celu pokreslenu plochu. Tak isto mi zobrazuje cely vykres v nahlade vo view managerovi namiesto zadaneho vyrezu.

Ď.  
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2019, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 195
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.led.2018 v 12:19
Zřejmě máte ve výřezech a modelu nastavenu proměnou UCSFOLLOW na 1. Nastavte ji na 0.
Zpět nahoru
wo.hu Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD - 14 a vyssie
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace wo.hu Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.led.2018 v 12:29
ďakujem
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3244:Příkazy Express Tools nejsou dostupné.
Tip 6803:Zobrazení vztahu vazeb mezi prvky modelu Inventoru.
Tip 11248:Obrovská nečitelná písmena v paletě Vlastnosti.
Tip 4008:Snadný převod 3D entit AutoCADu do 2D.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.