Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4455 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nastavení substituce při pozicování

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
AdamR Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.srp.2017
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AI 2018, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AdamR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nastavení substituce při pozicování
    Zasláno: 10.led.2018 v 13:31
Dobrý den,

lze nějak nastavit při pozicování substituci vlastností, tak jak to lze například u kusovníků? Jde mi o to, že potřebuji, aby některé díly v sestavě byly opozicovány podle jedné vlastnosti a jiné podle druhé, ale chci pro to používat jeden styl.

V Editoru stylů a norem jsem tuto možnost nenašel.

Díky.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 986
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.led.2018 v 09:10
To těžko, ale pokud je to potřeba, tak bych si založil jednu vlastnost, která bude obsahovat odkaz na různé jiné vlastnosti. Například iVlastnost CisloPozice s výrazazem "=<Title>", nebo "=<Stock Number>"
Zpět nahoru
AdamR Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.srp.2017
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AI 2018, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AdamR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.led.2018 v 07:33
Dobrý den,

ovšem v případě, že obě z vlastností budou nabývat nějakých hodnot, takto zapsaná vlastnost mi ale bude zobrazovat hodnoty obou vlastností ne?

Já bych potřeboval, aby to fungovalo vyloženě jako substituce. to znamená:

zobraz hodnotu vlastnosti NAZEV a v případě, že bude vlastnost ZBOZI mít nějakou hodnotu, hodnotu vlastnosti NAZEV nezobrazuj a zobraz pouze hodnotu vlastnosti ZBOZI.

Předpokládám, že toto už nebudu možné.

Díky,
AR
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5098:VIPZměna rozteče bublin při pozicování.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,265 sekund.