Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 7863 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

dimlayer

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
b_branik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.zář.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
autocad 2016 - občas hlavu
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace b_branik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: dimlayer
    Zasláno: 21.led.2018 v 12:35
Dobrý deň,
V autocade 2016 mi nefunguje príkaz dimlayer. nech zadám akúkoľvek hladinu tak sa nič nedeje a kóty to kreslí to práve aktuálnej hladiny. Niekde mi zmizol ten combobox na nastavenie tejto premennej cez ribbon a tak to nastavujem cez príkazový riadok ale v tom by asi nemal byť problém. či...?

s úctou

BJ
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16976
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.led.2018 v 08:13
A jakým příkazem kótujete? Ve verzi 2016 to myslím fungovalo jen na nové kótovací příkazy. Ribbon vrátíte příkazem CUI nebo resetem pracovního prostředí, popř. AutoCADu.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
b_branik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.zář.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
autocad 2016 - občas hlavu
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace b_branik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.led.2018 v 08:19
Predbehol ste ma. Už som na to prišiel. Áno funguje to len na príkaz _dim. Nč iné to neberie, čo je škoda, že si nedali tú prácu a nedotiahli to do konca na všetky typy kót. Pomohol som si cez paletu nástrojov kde som jednoducho naťahal kóty ako príkazy z existujúceho výkresu aj zo zvolenými vlastnosťami a kótujem odtiaľ. mám takto už zautomatizované jednotlivé čiary. Akurát neviem prísť na to ako zmeniť ikonku na tej čiare tak aby to nebola len klasicka ikona _line ale aby to vyzeralo ako konkrétna čiara(čiarkovaná, bodkočiarkovaná aj s príslučnými farbami atď.)

BJ
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1187
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.led.2018 v 09:08
U čáry to asi nejde, tak bych udělal z té čáry blok, vytvořil přetáhnutím nástroj a zkopíroval si cestu k ikoně...

A ano, to je zajímavé. V 2016 to udělali polovičatě jen pro příkaz DIM, v 2018 to funguje na vše. 


Upravil johny - 22.led.2018 v 09:14
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,297 sekund.