Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 802 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Spuštění Autocad 2018

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Denis123 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.led.2018
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2018
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Denis123 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Spuštění Autocad 2018
    Zasláno: 21.led.2018 v 12:58
Dobrý den, prosím o radu, stažený Autocad 2018 nejde spustit, není ikona na spuštění ani v souborech. Odinstalováno, nainstalováno znovu, stejný výsledek. Nainstalováno na jiné PC, funguje bez problémů - fungující přesunu na flashdisk zkopíruji do mého (opět odinstalovaného) a nejde spustit ani přes spouštěcí ikonu ani z flaschky. Před dvěma měsíci mi to fungovalo bez problémů, pak jsem na to dlouho nešáhl a teď tohle. Za nápady a pomoc děkuji. Denis
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16944
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.led.2018 v 13:52
Jak myslíte to "zkopíruji do mého"? Pokud jste AutoCAD "instaloval" zkopírováním, fungovat nebude. Hlásí oficiální instalační program nějakou chybu? Neběžel antivirus? Co udělá ACAD.EXE spuštěný z adresáře AutoCADu?

Pokud byl instalační proces nějak narušen, bude možná potřeba provést ruční odinstalaci - viz http://www.cadforum.cz/cadforum/qaid.asp?id=6324
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Denis123 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.led.2018
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2018
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Denis123 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.led.2018 v 20:43
Při instalaci  program chybu nehlásil. Jsem student, instaloval jsem studentskou verzi na 3 roky zdarma. ACAD.EXE v adresáři AutoCADu nemám. Je tam pouze Aplikace "acad" která při kliknutí hlásí: acad.exe - systémová chyba Kód nejde spustit, protože se nenašel: nwcore.dll.pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu. Pak stejná hláška a nenašel se tbb.dll. Pak stejná hláška a nenašel se ANN.dll. Předem děkuji za odpověď.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16944
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.led.2018 v 22:46
Doporučuji výše uvedenou ruční odinstalaci, pak vypnout antivir, mít dostatečná práva, ověřit systémové požadavky a zopakovat oficiální instalaci ze studentského účtu.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Denis123 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.led.2018
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2018
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Denis123 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.led.2018 v 12:55
Dobrý den, při odinstalaci dle návodu mi vyskočilo dialogové okno že jeden z programů nelze odinstalovat protože je otevřen v Průzkumník windows. Nic otevřeného viditelně nebylo. Vše ostatní se odistalovalo vyjma AcSignCore16.dll které pořád zůstává v Program files-Common files-Autodeskshared a při pokusu o odinstalaci stále stejné dialogové okno, že nelze protože je otevřen v Průzkumník windows. Moc děkuji a zdravím Denis
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11473:Chyba: Sorry, this pre-release product has expired.
Tip 11730:Příkaz „Compress database“ zmizel z menu Plant3D 2018.
Tip 11657:Kde si mohu stáhnout 32bitový Object Enabler pro AutoCAD Civil 3D 2018?
Tip 11739:Nezměněný oborový model mezi verzemi AutoCAD Map 3D 2017 a 2018.
Tip 11552:3D model v AutoCAD Plant 3D se chybně zobrazuje
Tip 11489:Aktualizace map geografické polohy v AutoCADu 2015-2018 (Bing).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,391 sekund.