Diskuzní fórum
![]() |
| ![]() |

Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Rozvin |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
emanuel1200 ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 08.lis.2011 Lokalita: ČR (OL) Používám: inventor2011 Stav: Offline Bodů: 226 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 25.led.2018 v 19:38 |
Dobrý den,
vytvořil jsem ohýbaný profil v síle 0,5 mm který jde rozvinout, ale jak změním sílu materiálu tak nejde rozvin.Udělal jsem nový profil pro zkoušku a ten se mění podle zadané síly mat. nevíte kde je chyba? |
|
![]() |
|
simunek ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 03.bře.2014 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Inventor 2018 Professional Stav: Offline Bodů: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Těžko soudit, kdyžtak přiložte obrázek rozvinu s tl.0,5mm
Jen mě napadá zda nemůže změnou tloušťky dojít při rozvinutí ke "kolizi" tzn že se plocha rozvinu někde protíná.
|
|
Pavel Šimůnek
|
|
![]() |
|
EuroTec ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor 2016 Stav: Offline Bodů: 293 |
Síla ohýbaného profilu musí odpovídat tloušťce plechu. Nejlépe namapovat parametr síla materiálu na tloušťku plechu v základním nastavení plechu
|
|
Milan Denk
EuroTec JKR |
|
![]() |
|
emanuel1200 ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 08.lis.2011 Lokalita: ČR (OL) Používám: inventor2011 Stav: Offline Bodů: 226 |
Chybu jsem našel,převedl jsem to do normalizované součásti a tím nejde měnit síla plechu , jde to někak vrátit zpět do plechové součásti aby šlo měnit sílu plechu?Když to převedu tak už nejde měnit síla plechu.
Díky |
|
![]() |
|
maiklss ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 08.říj.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1305 |
Převést to lze jen do koty tl materiálu musíš vložit parametr Tloušťka:)
|
|
Když můžu pomůžu:)
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,256 sekund.