Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 22 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Svařovaná síť

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Skobra Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.úno.2018
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Skobra Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Svařovaná síť
    Zasláno: 02.úno.2018 v 10:17
Dobrý den, mám dotaz jak mohu vytvořit vlastní síť + s vlastní roztečí prutů? Děkuji
Zpět nahoru
statecny Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit, AutoCAD Plant 3D, Navisworks
Stav: Offline
Bodů: 446
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace statecny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.úno.2018 v 14:40
Upravte výchozí síť nebo ji zduplikujte a upravte ve vlastnostech typu odpovídající parametry - viz obrázek.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 45/síť.PNG


Václav Statečný

CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Skobra Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.úno.2018
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Skobra Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.úno.2018 v 15:09
Jde mi spise o to vytvorit atipickou sit. Treba s vice roztecma prutu
Zpět nahoru
statecny Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit, AutoCAD Plant 3D, Navisworks
Stav: Offline
Bodů: 446
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace statecny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.úno.2018 v 21:55
Síť s více roztečemi prutů vytvořit nelze. Můžete vložit samostatné pruty a nastavit je jako sadu výztuže s rozvržením podle vzdálenosti. 
Václav Statečný

CAD Studio a.s.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 7047:Jak doplnit vlastní materiály do nabídky materiálů svarů?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,360 sekund.