Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 7437 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Frame generator

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
rebeaud Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.lis.2017
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Inventor2017
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rebeaud Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Frame generator
    Zasláno: 06.úno.2018 v 07:13
Dobrý den,

mám na Vás velkou prosbu, už nějaký čas dělám v Inventoru v generátoru rámových konstrukcí.
Vždy to fungovalo na 100%, dnes bohužel i když jsem vše udělal tím stejným postupem jako doposud.
Náčrt konstrukce -> sestava, vložím tam náčrt a když chci přidávat na rám dané profily, vyberu si jej ale nechytí mě to žádnou z hran na konstrukci, a nic nereaguje..

Byl bych velice rád za pomoc, děkuji..

viz. foto : 
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 80761/frame_11.jpg


Zpět nahoru
Petr Klimeš Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 05.led.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 282
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Klimeš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.úno.2018 v 07:22
Dobrý den,
v současnosti máte zvolenu možnost vkládání "mezi body" nepoužíval jste před tím "na hranu"
Zpět nahoru
rebeaud Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.lis.2017
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Inventor2017
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rebeaud Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.úno.2018 v 07:25
Zmatkoval jsem zbytečně, mockrát Vám děkuji, funguje :-)
Zpět nahoru
Sonjja21 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.úno.2018
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Sonjja21 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.úno.2018 v 11:09
Dobrý den, mám ten samý problém, ale tak jednoduše, jako je kliknutí na hranu to nejde. Prosím o radu.



Upravil Sonjja21 - 08.úno.2018 v 11:22
Zpět nahoru
Petr Klimeš Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 05.led.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 282
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Klimeš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.úno.2018 v 12:18
Mohl bych poprosit o nějaký printscreen nastavení, podobně jako měl pan před Vámi ?
Zpět nahoru
Sonjja21 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.úno.2018
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Sonjja21 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.úno.2018 v 12:28
chviličku
Zpět nahoru
Sonjja21 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.úno.2018
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Sonjja21 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.úno.2018 v 12:40

problém je ten, že ať se snažím sebevíce, tak tu fotku vám se prostě nedám. Nevím, zda to tady v práci mají nějak pošéfované, jsem tu hodně krátce. 
Ale problém je úplně stejný, je to nějaká prkotina. Včera rámy šli v pohodě dělat a dneska už to nejde. Mám vše nastavené, dle dotazu výše. Vše stejně, i umístění na hranu mám. I tak mi to vůbec tu hranu nechce vzít a ani celá konstrukce se nerozsvítí. Jen je tu šipka s bílým křížem.
Moc děkuji
S.
Zpět nahoru
Petr Klimeš Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 05.led.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 282
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Klimeš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.úno.2018 v 13:58
Zkuste tedy odeslat printscreen situace kde chcete profil vkládat, s kompletním oknem Inventoru, na náš support email support@cadstudio.cz.
Bez toho abych viděl alespoň něco je těžko soudit, kde může být problém.

Děkuji
Zpět nahoru
Sonjja21 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.úno.2018
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Sonjja21 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.úno.2018 v 21:12
Tak až z PC mimo work se mi podařilo danou stránku zkopírovat.



Upravil Sonjja21 - 08.úno.2018 v 21:21
Zpět nahoru
Sonjja21 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.úno.2018
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Sonjja21 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.úno.2018 v 19:52
Zdravím, tak f-ce Vložit rámovou konstrukci, už nelze vůbec spustit. Chvilku PC pracuje, ale žádný výsledek. Ostatní f-ce fungují bez problémů. Může to být poškození? 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10252:VIPChybějící ribbon Analýzy rámových konstrukcí v Inventoru.
Tip 4571:Nedaří se mi přidat profil v modulu Frame Generator.
Tip 6207:Příručka k Frame Generator Customization Tool.
Tip 5856:Přidání vlastních profilů do Generátoru rámů v Inventoru 2008.
Tip 5123:VIPNastavení vlastního adresáře pro Frame Generator.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,578 sekund.