Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3943 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

TField - proměnné | sada listů | Diesel

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
AlesF Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.srp.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 25
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AlesF Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: TField - proměnné | sada listů | Diesel
    Zasláno: 06.úno.2018 v 13:46
Dobrý den, 
podařilo se mi vytvořit tabulku pro každý list, např. jako u čísla listu a počtu A4 '$(substr,$(getvar,ctab),$(-,$(strlen,$(getvar,ctab)),1),1)' 

Bohužel nyní nevím jak upravit a rozdělit také název listu na D.1.4 a Kanalizace

V momentě kdy se do Dieselu snažím zadat proměnnout Subset.Name namísto ctab tak to nenajde.
Mohl by mi někdo poradit jak tuto proměnnou definovat?
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 79289/SadaListů2.png

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16958
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.úno.2018 v 16:43
CTAB je proměnná, zatímco SSM hodnoty jsou rovnou pole. Přistupovat je nutno jinak.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
AlesF Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.srp.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 25
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AlesF Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.úno.2018 v 16:58
Aha, děkuji.
Problém je ten, že si mohu nastavit už. vlastnosti pouze sady listů a nikoli podsady a zde už vidím ten problém při změně adresáře, přečíslování atd. který to vše zkomplikuje.
Nejlepší to pravděpodobně bude asi vložit do _dwgprops $vars. 
Čekal jsem že toto vše si budu moci spravovat z jednoho místa.

Děkuji, A.

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5061:Jak zjistit zda je výkres připojen k sadě listů?
Tip 5896:Neaktualizují se mi náhledy ve Správci sady listů.
Tip 6336:Zvýšení výkonu Správce sady listů a Navigátoru projektů.
Tip 4776:Export tabulky/seznamu sady listů do Excelu.
Tip 5580:Jak potlačit automatické otvírání Správce sady listů?
Tip 4414:Zámečky ve Správci sady listů.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,516 sekund.