Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Herky ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 13.kvě.2006 Lokalita: ČR (Pha) Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() Zasláno: 13.kvě.2006 v 19:23 |
Dobrý den,
máte prosím někdo zkušenost s prací v Cad programu na USB Flashce? Mám v zaměstnání možnost pracovat na PC i na svojí práci, ale žádná administrátorská práva pro jakoukoli instalaci na tomto PC ![]() Používáte někdo nějaký CAD program tímto způsobem? Díky všem za info! Upravil Herky - 13.kvě.2006 v 19:27 |
|
AutoCAD 2005
|
|
![]() |
|
Petr Bláha ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |
![]() |
Na AutoCAD zapoměňte, ten potřebuje být nainstalovaný a bere si spoustu věcí z Windows.
|
|
![]() |
|
Falco ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 12.kvě.2006 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD 2007, beginer ADT 06 - 07 Stav: Offline Bodů: 92 |
![]() |
no tak to asi nepojde, lebo kazda takato apps potrebuje byt aj v registroch. Nainstalovat sa da hocikde ale tak sa nainstaluje iba to co do PROGRAM FILES. Kdez to aplikacie potrebuju byt aj v Documents and Setings a Windows priecinkoch. Mozno nejake freeware ale dost pochybujem lebo kazdy sa musi instalovat Radsej skuste kontaktovat admina. Alebo ak mate XP skuste ist do nudzoveho rezimu lebo tam vacsinou Admin ucet nie je zabezpeceny a tam to nainstalujte. Ale ak bude zabezpeceny tak smola |
|
![]() |
|
Herky ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 13.kvě.2006 Lokalita: ČR (Pha) Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() |
To jsem si bohužel všechno vyzkoušel a nic nefunguje
![]() ![]() Díky všem! |
|
AutoCAD 2005
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
K tomu laptopu doporučuji zakoupit i numerickou klávesnici.... na laptopu je svízel něco zadávat číselně.
|
|
![]() |
|
![]() |
To mě taky napadlo- koupím
![]() Dík! |
|
AutoCAD 2005
|
|
![]() |
|
musil ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 03.srp.2005 Lokalita: ČR (VY) Používám: Cad 2002LT EN Stav: Offline Bodů: 162 |
![]() |
Jen tak pro zajmavost asi před 4roky jsem vypálil (c:Program Files\intellicad) na cd a spouštěl jsem ho na dalším pc celkem bez problému nebo se to tak tvářilo už nevim,ale co jsem potřeboval to jsem udělal. |
|
![]() |
|
koutnak ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |
![]() |
Důrazně doporučuji nekupovat žádný starší laptop. PC velmi rychle zastarávají a v laptopu nemůžete jako ve stolním PC povýšit procesor nebo grafiku. Co koupíte, to už Vám navždy zůstane. Samozřejmě, že pokud na tom potřebujete dělat jen občas, tak zastaralost HW překousnete, ale pro stálou práci si opravdu nepořizujte nic starého. Je to má osobní zkušenost. Sotva jsem po třech letech notebook splatil, už byl pro novější AutoCAD tak pomalý, že mi nezbylo nic jiného než koupě nového PC. A přesto, že v době koupě byl notebook na celkem slušné úrovni, tak jsem mu v průběhu oněch tří let povyšoval pevný disk i paměť. |
|
Radim Koutňák
|
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
v atelieru mame 1. laptop z roku cca 2000, Pentium II, 500 MB RAM - az na to, ze po instalaci vseho na disku defacto neni misto na data, tak je v pohode - autocad se na tom da pustit a na skolni proijekty to staci...2. 3 roky stary dell, ktery je v pohode dodnes... zalezi na velikosti projektu - pokud jsou soubory male a nechcete nic specialniho, da se delat i na jinak neprijatelnem stroji |
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Sedláček ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.dub.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCad 2024 LT Stav: Offline Bodů: 384 |
![]() |
Obdobně joko p. Musil jsem takto spouštěl Microstatin (už nevím jakou verzi). U CD jsem sice několikrát narazil na šparné nasměrování cesty k souborům (dočasné soubory směrované na CD...) ale to by šlo vychytat a u flaschky už by to neměl být takový problém. P.Sedláček |
|
![]() |
|
koutnak ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |
![]() |
![]() |
|
Radim Koutňák
|
|
![]() |
|
Falco ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 12.kvě.2006 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD 2007, beginer ADT 06 - 07 Stav: Offline Bodů: 92 |
![]() |
jj, presne tak, notas je na malu robotu a nie do atelieru. uff to si neviem predstavit ze na nejakom malom 15,4 palcovom panely rysovat? Pokial mate malo miesta na HDD, nie je problem si kupit flash disk alebo externy disk a pripajat ich cez USB a tak si vzdy nosit robotu / vykresy / so sebou. A ak nahodou niekto ma radsej servery tak moze aj vyuzivat FTP No ale pochybujem ze sa podary spustit nejaky CAD / dnesny/, bez toho aby nemal nikde zapisy v registroch a vo woknach. Mozno by to chcelo skusit nejake starsie verzie |
|
![]() |
|
![]() |
Moje práce v ACADu by se daly nazvat začátečnické a rozhodně nevyužiji všech možností a nástrojů CADu. Satčilo by mi rozchodit ACAD 2002... skusím tedy zkopírovat C:/program files/acad2002 a případně "dosypat" nějaký ovlavače do registrů Win- nemohu sice CAD plnohodnotně instalovat, ale můžu nakopírovat
![]() Díky za pomoc! |
|
AutoCAD 2005
|
|
![]() |
|
Falco ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
ee, pochybujem no doplnit registre by bola samovrazda
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Naše firma nemá ani 1 nebo 2 tisíce zaměstnaců, ale přes čtyři- takže i ta návštěva admina by byla sebevražda
![]() ![]() |
|
AutoCAD 2005
|
|
![]() |
|
Falco ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
no pokial to je tak ze admin chodi raz za cas tak by bolo mozno dobre mu zavolat ze ake je heslo nie? Alebo poskusat nejake tutofky Programi na sledovanie zapisu do registrov a aktivitu disku:
Nieco z toho, ale to bude dost fuska |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.