Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6267 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

GEOCAD

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
nitro828 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.úno.2018
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace nitro828 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: GEOCAD
    Zasláno: 09.úno.2018 v 23:51
Zdravím,

mám v notebooku autocad 2013 CZ- kdysi jsem do něj naimportoval GEOCAD2013
Jakýsi softík pro geometry, zaměřování domů a tak.

Ted se snažím o totéž na stolím PC, vše ve stejné verzi, ale když udělám cokoliv z této nadstavby, nebo spíš chci udělat, tak mi to hodí neznámý příkaz.

Zapoměl jsem na něco jiného než načístCUI?
Předem moc děkuji za jakoukoli radu, případně mohu nějak uploadnout GEOCAD soubory pro vyzkoušení.

Předem ještě jednou díky všem
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2018, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 171
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.úno.2018 v 09:19
Neznám tuto nástavbu, ale je možné, že Vám chybí nastavený adresář do vyhledávací cesty.
Zpět nahoru
nitro828 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.úno.2018
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace nitro828 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.úno.2018 v 10:33
Mohl bych poprosit o radu jak to udělat?
Předem moc děkuji.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16944
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.úno.2018 v 11:14
Zřejmě nemáte načtené LSP/ARX/DLL soubory dané aplikace a její příkazy tak nejsou dostupné. Příčin nenačtení může být celá řada - vyhledávací cesty (viz _OPTIONS), ACAD.LSP, .bundle soubory, apod. Záleží jak je nadstavba vytvořena - nejlépe asi kontaktovat autory nebo dodavatele.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
nitro828 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.úno.2018
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace nitro828 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.úno.2018 v 12:32
Dobrý den,
Děkuji za radu.
Mohl bych poprosit o postup jak to zkusit nahrát?

Jsem nováček.
Předem dekuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16944
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.úno.2018 v 13:26
Já ale neznám konkrétně vaši nadstavbu, to jsou obecné pokyny pro různé jiné nadstavby. Těch možností, jakými ji autor mohl chtít integrovat do AutoCADu, je spousta.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
nitro828 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.úno.2018
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace nitro828 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.úno.2018 v 19:02
Dobre, dá se někde ta cesta určit?
Předem děkuji.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16944
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.úno.2018 v 19:50
Leda se podívat do menu nebo do nějakých konfiguračních souborů (jsou-li tam nějaké). Ale asi by bylo jednodušší kontaktovat dodavatele.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
nitro828 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.úno.2018
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace nitro828 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.úno.2018 v 19:59
Co kdybych nasdilel přes uschovnu soubory? Moc by jste mi pomohl. Předem dekuji
Zpět nahoru
nitro828 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.úno.2018
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace nitro828 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2018 v 11:17
http://www.uschovna.cz/zasilka/VOCT7WWY49WENWAZ-JVU/

Můžete mi na to prosím mrknout?
Hrozně dlouho jsem to používal, ted jsem musel změnit PC a nejde mi to naimportovat.
Bohužel už ani nevím kdo to dělal.
Jde o pomůcku pro Geodety.

Předem moc děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16944
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2018 v 12:59
(příspěvek s odkazem na Úschovnu byl robotem označen jako spam a zatím je skryt - než ho ručně uvolním, jste ji jist že jde o volně šiřitelný freeware a zveřejnění neporušuje práva autorů?)
 
mimochodem, zběžně jsem se díval do souborů a nastavení nebude jednoduché - je tam spousty odkazů na lokální i síťové absolutní cesty
 
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
nitro828 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.úno.2018
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace nitro828 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2018 v 13:26
Dobrý den,

už ho mám vážně dlouho nejsem si jist jestli jde o freeware. Dokážete mi nějak poradit?
Děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16944
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2018 v 14:11
Bohužel, nepůjde o nějaký jednoduchý "trik" typu přidání cesty nebo načtení souboru - tam bychom dokázali poradit. Aplikaci neznám a skládá se z desítek různě propojených menu, LISPů a definičních tabulek hladin. Nenašel jsem ale informace či kontakt k autorům.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
kvapil_dc Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 10.led.2014
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD ecscad 2014 R2
Stav: Offline
Bodů: 214
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kvapil_dc Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2018 v 15:00
Nevím, jak si zdatný, ale pomocí prográmku process monitor (procmon.exe) by to možná šlo ...
ecscad 2014 R2 - Autodesk to neopraví, protože to prodal MUMu a MUM to neopraví, protože tuto verzi nevytvořil.

Proč se nám zákazníci smějí, že používáme ecscad???
Zpět nahoru
nitro828 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.úno.2018
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace nitro828 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2018 v 15:25
Tak jsem zjištoval přes kolegy a tak. Bylo mi řečeno, že jde o neoficiální věc, kterou si kdysi 
nechali naprogramovat přímo geodeti.
Takže autor neznámý a koupit to nelze.

děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16944
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2018 v 16:11
OK, odkaz uvolněn - pokud se touto aplikací někdo setkal, může pomoci zkušeností.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,328 sekund.