Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4551 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nastavenie tlače do pdf Autocad

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
BloodyMary Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.led.2018
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD2017
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace BloodyMary Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nastavenie tlače do pdf Autocad
    Zasláno: 13.úno.2018 v 20:39
Ahojte.  Mám výkresy ktoré chcem vytlačiť avšak v škole kde to viem urobiť je staršia verzia autocade takže jednoduchšie je vykresliť do pdf a tak tlačiť dokument.. Neuvedomila som si však že ked som vykreslila výkres do pdf vznikli mi také biele rámčeky dookola ktoré mi pomenili  mierku a nesedí mi mierka na vytlačenom vykrese.. Ako eliminovať tento biely priestor ? Ja chcem aby hranice suboru tvoril obdlžnik ktorý mam tam nakreslený (má správne rozmery v mierke pre daný rozmer výkresu).

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 81777/28080367_1827002810707335_1493891515_o.png


Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 201
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2018 v 08:51
Zdravím.
Tisknete z modelu nebo z rozvržení? Chtělo by to ještě náhled dialogu tisku.
Mašek
Zpět nahoru
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2015, AutoCad 2015
Stav: Offline
Bodů: 170
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2018 v 09:25
Dobré ráno,
zkuste při tisku do PDF nastavit okraje na "0" ...
Pak, pokud máte správnou valikost rámečku , tiskne správně.
Ondřej
 
Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 7/64, Xeon 2,8GHz,16GB, Quadro 4000,2x24"
ACA 2015
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5143:VIPJak přenést nastavení 3D SpaceMouse či SpacePilot na jiné PC?
Tip 6570:VIPPodstatné urychlení tisku z Mapu a Civilu 2009.
Tip 10602:Jak převést PDF do DWG pomocí Raster Design?
Tip 10300:Jak v AutoCADu zapsat PDF obsahující hyperodkazy z objektů?
Tip 7977:Online konvertor DWG na PDF (nebo DWG na DWF).
Tip 10181:Jak z DWG vytvořit PDF soubor bez AutoCADu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,195 sekund.