Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 1221 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Umiestnenie loziska

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
miro11 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.úno.2018
Lokalita: Slovakia
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace miro11 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Umiestnenie loziska
    Zasláno: 13.úno.2018 v 21:35
Caute, chcel by som sa opytat preco mi Inventor rozhodi zostavu, ked tam vlozim lozisko?
Kreslim hoblovaci noz, a vsetko bolo ok az kym som na jednu stranu nedal lozisko. Potom sa cely model rozpadol a neviem ako to poskladat.
Vdaka za odpoved
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 82338/pohlad1.jpg


Zpět nahoru
Radek001 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 10.dub.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017 / Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 452
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Radek001 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2018 v 06:38
Ty díly zřejmě nemáte dostatečně zavazbené. Takže řešením je doplnit vazby, příp. nastavit komponenty jako pevné. Doporučuji vazbit na základní roviny XYZ.
Radek Štěpánek
OTIS, mechanical engineer
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 159
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2018 v 07:46
Myslím že by to chtělo alespoň jednu součást pevnou. Doporučuji v "Možnostech aplikace" zapnout na kartě "Sestava" volbu "Umístit a ukotvit první komponentu v počátku".
Mašek
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,469 sekund.