Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4662 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Autocad LT 2018 - posun po výkrese, zoom

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
l.kos Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 06.srp.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2018
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace l.kos Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Autocad LT 2018 - posun po výkrese, zoom
    Zasláno: 19.úno.2018 v 18:46
Autocad LT 2018 na počítači MACBOOK PRO s touchbarem.

Když otevřu výkres - někdy se stano, že se po výkrese pohybuji dvěma prsty a zommuji dvěma prsty od sebe a nebo k sobě.
A někdy zoomuji dvěma prsty nahoru a dolů. A pohyb po výkrese musím dělat tak, že zmáčknu mezerník a dvěma prsty pohybuji po výkrese.

Lze to nějakým způsobem nastavit jednotně?

NECHÁPU PROČ JE TO NĚKDY TAK A NĚKDY JINAK.
TAKY SE STÁVÁ, ŽE NA ZAČÁTKU PRÁCE TO JE TAK, ALE V PRŮBĚHU PRÁCE SE TO Z NIČEHO NIC ZMĚNÍ A JE TO ZASE JINAK.

V nastavení jsem pátral, ale nenašel.

DĚKUJI.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17271
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2018 v 18:58
V jaké verzi Mac OS X se to děje?

Pro jistotu nainstalujte hotfix (ale neměla by to být příčina):
https://knowledge.autodesk.com/support/autocad-lt-for-mac/downloads/caas/downloads/content/autocad-lt-for-mac-201801-hotfix.html?v=2018
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
l.kos Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 06.srp.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2018
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace l.kos Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2018 v 19:17
Vyzkouším. Děkuji.

 Jedná se o HIGH SIERRA 10.13.3.

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7029:Již bylo dosaženo horních/dolních mezí.
Tip 11137:AutoCAD LT 2017 mi havaruje po rychlé sérii zoomů.
Tip 1140:Při zoomu nebo panoramování se mi dočasně ztrácejí rastrové obrázky.
Tip 11839:AutoCAD LT 2019 se nespustí po migraci nastavení z LT 2018.
Tip 990:VIPAutoCAD LT zhavaruje při zoomu na vložený obrázek.
Tip 3446:Jak je omezena velikost rastrových obrázků vkládaných do výkresu AutoCADu nebo Mapu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,477 sekund.