Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5550 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

parametrický model

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
shogun6666 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.bře.2011
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
INVENTOR 2011
Stav: Offline
Bodů: 43
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace shogun6666 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: parametrický model
    Zasláno: 19.úno.2018 v 19:23
Dobrý den
Před časem jsem zhlédl video o tvorbě konfigurátorů v inventoru pomocí ilogic. Nevím jestli to byl webinář nebo to bylo někde jinde ted ho nemohu nikde najít. Na závěr byl příklad kdy použil pravidlo pro tvorbu parametrického modelu vytvořené asi ve visuál studiu. Neví někdo kde je nějaký postup jak se tohle dělá. Děkuji za odpověď.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17275
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2018 v 19:47
Možná tyto?




Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
shogun6666 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.bře.2011
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
INVENTOR 2011
Stav: Offline
Bodů: 43
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace shogun6666 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2018 v 19:56
Dobrý den
Děkuji za odpověď ale bohužel tohle to není, bylo to delší video a bylo tam v jakém formátu se má soubor z visual studia uložit a jak se má načíst do ilogic. Myslím že to byl webinář tady, bohužel v současné době nejdou webináře vyfiltrovat tak jejich procházení je dost nepohodlné.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 992
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (2) Poděkování2   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2018 v 21:10

Našel jsem ještě ve znalostní bázi záznam webináře "webinář - iLogic - tvorba uživatelských dialogů - 29.4.2011".
Tam se popisuje způsob tvorby uživatelského dialogu pomocí VisualStudia. Dostupný je na našem helpdesku.

https://helpdesk.cadstudio.cz/KnowledgeBase/DetailArticle/7886?categoryId=248
Zpět nahoru
shogun6666 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.bře.2011
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
INVENTOR 2011
Stav: Offline
Bodů: 43
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace shogun6666 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2018 v 21:58
Zdravím
Není to co jsem viděl před časem, ale tohle je víc k tématu. Takže moc děkuji.
Zpět nahoru
shogun6666 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.bře.2011
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
INVENTOR 2011
Stav: Offline
Bodů: 43
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace shogun6666 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.úno.2018 v 18:58
Dobrý den
Tak jsem si to vyzkoušel funguje to výborně. Chtěl bych se zeptat zda je možné ať z formuláře ilogicu vypnout prvky v součásti např. rotace,díra nebo vysunutí. Děkuji za odpověď.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 992
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.úno.2018 v 08:47
Přímo z formuláře to nejde. Formuláře umí pouze nastavovat parametry. takže pokud potřebujete něco zapnout nebo vypnout, tak se o to musí postarat jiné pravidlo na základě parametru.
Zpět nahoru
shogun6666 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.bře.2011
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
INVENTOR 2011
Stav: Offline
Bodů: 43
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace shogun6666 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.úno.2018 v 10:06
Děkuji za odpověď je někde nějaký příklad?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17275
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.úno.2018 v 10:37
Pro potlačení konkrétního prvku můžete použít něco jako:
 
If Parametr1 < 10 Then
 Feature.IsActive("Hole1") = False
End If
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
shogun6666 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.bře.2011
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
INVENTOR 2011
Stav: Offline
Bodů: 43
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace shogun6666 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.úno.2018 v 13:03
Děkuji
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3025:Mohu v Inventoru 7 uložit soubory pro starší verzi Inventoru?
Tip 7659:Výčtové parametry v Inventoru.
Tip 10160:Automatická kontrola mezí návrhu v Inventoru.
Tip 11533:Jak načíst 3D modely z Mechanical Desktopu do vyšších verzí Inventoru?
Tip 9851:Jak převést 3D CAD těleso na parametrickou BIM rodinu Revitu?
Tip 11096:VIPNepravidelné pole dílů s asociativní aktualizací dle skeletonu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.