Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 6508 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Autocad 2014 LT - nefunkční příkazy

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Herrgruber Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.úno.2018
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Herrgruber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Autocad 2014 LT - nefunkční příkazy
    Zasláno: 23.úno.2018 v 12:41
Zdravím, mám dotaz ohledně Autocadu 2014 LT. Od dnešního dne mi začal Cad blbnout, nejdřív nešel vůbec otevřít, při načítání se opakovaně zasekl a musel jsem ho vypnout ve Správci úloh. Nyní ho otevřu, i jakýkoliv výkres, ale nefungují žádné příkazy. Můžu výkres zoomovat, můžu označit například čáru, ale už ji nemůžu smazat, nebo s ní cokoliv udělat. Prostě to nefunguje a nic to nepíše ani do příkazového řádku. Vše mohu jen označit, ale nic nemůžu jakkoliv editovat. Netuší někdo, čím to může být? Díky
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17280
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.úno.2018 v 12:54
Zadání jakéhokoliv příkazu kliknutím v menu nefunguje? V jakém je to OS?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Herrgruber Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.úno.2018
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Herrgruber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.úno.2018 v 10:51
Jak kdy, někdy mi to nejde vůbec spustit, jindy to spustím a nejdou příkazy, někdy příkazy jdou.  OS Win8.
Dnes ráno mi to naskočilo, že šlo vše kromě delete, na to jsem použil FICKFIRST <1> a už mi to šlape jak má, ale trochu se bojím, jak dlouho
Zpět nahoru
JindraH Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.bře.2014
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Autocad LT
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JindraH Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.bře.2018 v 09:32
V podobné situaci mi pomohlo dát "Obnovit výchozí nastavení".
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5045:VIPDialog příkazu Správce hladin nefunguje - skončí na Fatal Error.
Tip 10086:Funkce Nastavit umístění nenačte online mapy.
Tip 6796:VIPObnovení chybějících příkazů AutoCADu v ADT/Architecture.
Tip 9162:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2014.
Tip 10315:Nefunkční kopírování objektů a nárůst velikosti výkresu.
Tip 6125:VIPPřestala fungovat funkce Kukátko ve VisualLISP editoru (VLIDE).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.