Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4425 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zmizení bloku ve výkresovém prostoru

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
hrbacekp Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 20.dub.2012
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad2009
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace hrbacekp Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zmizení bloku ve výkresovém prostoru
    Zasláno: 28.úno.2018 v 10:12
Dobrý den. Prosím o pomoc s problémem.

Máme vytvořené dynamické bloky koleček PSV, které jsou v modelovém prostoru viditelné, ve vykresovém prostoru pak dělají problémy.
Problém je takový, že při vytvoření výřezu je blok normálně viditelný, po úpravě standartního měřítka výřezu na 1:50 najednou zmizne. Když dám upravit uživatelským měřítkem, blok je vidět normálně.

Natisknutelnost hladin je vpořádku a veškeré čáry jsou v hladině PSV.

Můžete někdo poradit?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17271
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.úno.2018 v 10:33
Zřejmě používáte vlastnost Poznámky a zobrazení bloků je tak závislé na měřítku. Viz:
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
hrbacekp Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 20.dub.2012
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad2009
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace hrbacekp Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.úno.2018 v 12:20
Super. Díky moc.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4732:Nastavení měřítka (velikosti) modelových bloků (textů) na výkresový prostor.
Tip 8744:Příkazový řádek AutoCADu je mimo obrazovku.
Tip 1494:VIPJak okótovat ve výřezech výkresového prostoru v různých měřítcích?
Tip 1851:Proč nejde vložit tabulku z Excelu do výkresového prostoru?
Tip 313:VIPProč se nevykreslí celobarevná výplň ve výkresovém prostoru?
Tip 1435:Jak zvolit velikost objektu tak, aby ve výkresovém prostoru měl např. 10mm?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.