Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4517 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Výplň prostoru (3D Tisk)

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mraz3kdavid Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.bře.2018
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD 2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mraz3kdavid Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Výplň prostoru (3D Tisk)
    Zasláno: 09.bře.2018 v 15:35
Ahoj,
ze začátku bych rád řekl, že v CADu dělám jen chvilku, jedná se pouze o hobby.
Mohl by mi někdo poradit, zda je možné nějak vyplnit prostor mezi dvěmi povrchy. Obyčejné vytáhnutí, nebo zesílení není možné, protože v rohu mi nefunguje. Převod povrchu na těleso se mi také nedaří.
Dole přikládám odkaz s výřezem z mého produktu. Potřeboval bych si tento kus zkusit vytisknout na 3D tiskárně, ale bohužel takto není možné výrobek vytisknout (Při převodu na STL. to nebere povrch)


Děkuji za jakékoliv informace, či rady,
David
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17271
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.bře.2018 v 15:48
Nedíval jsem se na váš model, ale možná by šel použít postup dle:
http://www.cadforum.cz/cadforum/rozdilovy-objem-3d-teleso-mezi-dvema-povrchy-terenu-sadami-tip11055
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
mraz3kdavid Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.bře.2018
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD 2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mraz3kdavid Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.bře.2018 v 16:15
Tohle vypadá, že by mohlo být ideální řešení. Přes víkend to rozhodně vyzkouším. Díky Thumbs Up
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 313:VIPProč se nevykreslí celobarevná výplň ve výkresovém prostoru?
Tip 10227:VIPJak vynutit rastrový typ výplně ploch v PDF? (bez proužků)
Tip 6192:VIPRychlé poloprůhledné výplně pro zobrazení i tisk (Map, Civil).
Tip 618:VIPProč mám při tisku DWF z Volo View Express čáry vytištěny černě? Nebo proč jsou černé jen výplně?
Tip 8930:Pořadí šrafování výplně ploch prostoru v AutoCADu Architecture.
Tip 4910:Nesprávně vytištěná výplň v DWF souborech.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,414 sekund.