Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4560 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zobrazeni (barev) v Layoutu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
VIP
Stav: Offline
Bodů: 763
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zobrazeni (barev) v Layoutu
    Zasláno: 16.bře.2018 v 11:32
Dobry den,
narazil jsem na takovou vec.. delal jsem to naposled kdysi davno a uz si nepamatuji... a na netu take nenachazim odpoved...

Potrebuji, aby se mi na layoutech zobrazovali barvy car presne tak, jak se budou tisknout!
Delam novou sablonu pro AutoCAD. Sablona je zalozena na STB. V layoutu vidim vsechno barevne, ikdyz, jsem nektere veci nastavil, aby se tiskly cerne. Pri nahledu tisku, i tisk samotny, je pak OK, tiskne se to jak ma...
Pak jsem do Sablony naimprtoval layout z DWGcka, kde mi tot fungovalo korektne... 
Tedka mam ve stejnem DWGmam dva layouty... 
  • jeden (puvodni - original ze sablony) funguje spatne

    Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/Zobrazeni_Spatne.png



  • druhy (naimportovany z jineho DWG) - funguje (pro mne) korektne - WYSIWYG


    Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/Zobrazeni_WYSIWYG.png


Tisk obou layoutu vypada pak stejne, STB soubor je pouzit stejny... ... ...

Umi mi nekdo poradit?

dekuji
JASponza
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2019, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 182
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.bře.2018 v 12:54
V nastavení stránky si zaškrtněte volbu "Zobrazovat vykreslovací  styly".
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
VIP
Stav: Offline
Bodů: 763
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.bře.2018 v 13:22
No jo..., jak jsem rikal, uz je to doba a ja zapomnel na toto schovane tlacitko... 
Funguje to diky moc!


JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9744:Kam mizí rozvržení v aplikaci AutoCAD Structural Detailing?
Tip 6909:Alternativní způsob přepínání rozvržení výkresu.
Tip 3596:Jak automatizovat uložení rozvržení do samostatných DWG výkresů?
Tip 8029:VIPFlexibilnější rozmístění objektů podél křivky (nedokumentovaný příkaz).
Tip 3697:VIPJak spuštěním AutoCADu aktivovat zvolené rozvržení daného DWG výkresu?
Tip 2747:VIPPřepnutí mezi modelem a rozvržením nebo mezi rozvrženími je náhle pomalé.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.