Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
pmasek ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 04.kvě.2006 Lokalita: ČR (PL) Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() Zasláno: 17.kvě.2006 v 07:44 |
Dobrý den, mám problém s AutoCADem 2002 cz + cadkon TZB 2D. Nainstaloval jsem CADKON a po spuštění mi zmizely nabídky menu a veškerá nastavení ohledně kurzoru apod. Zůstalo pouze menu Soubor,Zobrazit, Okno a Nápověda, jinak prázdno. Přeinstalování pomůže, ale při druhém spuštění je vše stejné. Prosím o pomoc, děkuji. Pavel
|
|
Pavel ACAD 2002 Cz
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Zkuste si tam ty nabídky natvrdo načíst pomocí příkazu čtimenu (_menuload).
|
|
![]() |
|
musil ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 03.srp.2005 Lokalita: ČR (VY) Používám: Cad 2002LT EN Stav: Offline Bodů: 162 |
![]() |
A co nastavéní cest k souborum nabídek ?
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Profil?
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
pmasek ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 04.kvě.2006 Lokalita: ČR (PL) Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() |
Už to frčí, bylo to nenastavenými profily, příkaz _menuload nepomohl. Teď je vše bez problémů, děkuji za rady.
Pavel |
|
Pavel ACAD 2002 Cz
|
|
![]() |
|
wosmeck ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 24.kvě.2006 Lokalita: ČR (Pha) Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
Dobrý den, mě se to děje taky, opravit to jde pomocí " _menuload" cesty k souborům byly nastaveny, přejmenoval jsem implicitní profil, exportoval ho, všechno fungovalo, i po několikerém restartování počítače za hodinu po otevření autocadu pomocí zástupce z plochy opět všechno zmizelo a celou operaci je nutno zopakovat. není problém někde v registry? ACAD 2002 Cz + Win XP pro |
|
![]() |
|
MaKotrb ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 29.kvě.2006 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() |
Mám stejný problém - AutoCad 2002 cz - bez nabidky - příkaz _menuload pomuže, ale při opětovném puštění programu je nabídka zase pryč. Jak ji tam natvrdo nalepim? diky
|
|
AutoCad 2002 cz
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Ještě prosím zkontrolujte zda zástupce na ploše nemá nastaveny parametry jenž by načítaly nějaký přednastavený profil (jiný než Váš). .... Pravým tlačítkem na zástupce - Vlastnosti
|
|
![]() |
|
MaKotrb ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 29.kvě.2006 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() |
problem s profilem být sice může, ale ja mám jen jeden, takže se jiný nenačítá a i když jsem vytvořil nový, nepomůže to - nabídka mizí
|
|
AutoCad 2002 cz
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Mám takový dojem, že to jde napsat do startovací ikony (=zástupce) AutoCAdu
(nevím přesně, ale mám za to, že se použil parametr -p xxxxx kde xxxxx je název profilu bez záruky - možná tam má být %p namísto -p... ) ...anebo snad do asociace přípony dwg v Exploreru? ![]() už fakt nevím |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,355 sekund.