Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2372 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Problém s CLOUD renderingem

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mickno Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.bře.2018
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mickno Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Problém s CLOUD renderingem
    Zasláno: 25.bře.2018 v 23:57
Zdravím,

mám problém odeslat jakékoliv pohledy na rendering v CLOUDu. Vždy se zobrazí chyba níže. Pravděpodobně to dělá jen v mé šabloně - u jiných projektů, kde není použita má šablona tento problém není.
Ve starších fórech jsem něco četl o schodišti, servis packu, ale vesměs to jsou stará a neaktuální vlákna. Problém je i když v projektu žádné schody nejsou.

Děkuji za jakékoliv nápady na řešení.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 83400/Výstřižek.JPG


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17142
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.bře.2018 v 07:08
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Mickno Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.bře.2018
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mickno Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.bře.2018 v 16:25
Děkuji, postupně jsem vylučoval jednotlivé možnosti uvedené v TIPu. Pomohla odinstalace Revitu Live. Možná by stačilo jen ho aktualizovat, ale když ho nepoužívám...
Takže díky, už vše funguje jak má.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10295:Použití cloud renderingu ve Fusion 360.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 9267:Jak mohu jako student získat cloud kredity pro rendering?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.