Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3835 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

rozdělení modelu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Žufi Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 11.srp.2009
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad2018 + Cadkon2018, Revit2018.2
Stav: Offline
Bodů: 87
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Žufi Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: rozdělení modelu
    Zasláno: 04.dub.2018 v 13:54
zdravím
projektuji přístavbu (cca 90x60m) k jinému, většímu (270x140m) objektu. Ten mám k dispozici jako model. Chci si jej připojit k mému projektu kvůli návaznostem, ale nechci připojovat tak velký soubor, stačila by mi jedna stěna. Takže dotaz. Jak (a zda) lze rozdělit model na části, třeba přes ohraničený kvádr či po patrech, abych z modelu celého objektu získal jen jeho výřez?
Díky
V. 
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3115
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.dub.2018 v 14:20
Převést na centrální model, rozdělit do pracovních sad a do vašeho modelu si připojit model s načtenou pouze tou pracovní sadou, která obsahuje pouze tu požadovanou stěnu.
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5842
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.dub.2018 v 15:43
Dobrý den, 

ještě by bylo možné použít copy/monitor a vytáhnout si z připojeného modelu požadovanou stěnu.
PepaR
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.