Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3930 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Export systémového prohlížeče

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3086
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Export systémového prohlížeče
    Zasláno: 04.dub.2018 v 14:19
Potřebuji dostat do tabulky to, co vidím v System Browser pro elektro část - tedy rozváděč, okruhy a zařízení připojené do jednotlivých okruhů. Lze nějak tento obsah prohlížeče exportovat?
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5837
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.dub.2018 v 16:09
Ahoj Petře,

jde to vypsat do txt nebo xls v této podobě. Splňuje to Tvou představu?
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 270/SystemBrowser_export.png


P. S.: Neumí to výpis nepřiřazených systémů.
PepaR
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3086
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.dub.2018 v 11:08
Díky, něco podobného. Chtěl jsem výstup z system browser použít jako zdroj pro přiřazení okruhů/rozváděčů pro jednotlivé podlahové krabice, které jsou napájené z více zdrojů + mají datové/tv/ nebo jiné zásuvky, přitom jsou to jednotlivé elementy. Revit zatím neumí zobrazit všechny okruhy, které jsou připojené k takovému multiokruhovému zařízení Angry . Výsledkem by měla být aplikace, která zkontroluje elektrická zařízení, zjistí počet konektorů (lépe počet připojených konektorů) a vytvoří parametry Okruh1, Rozváděč1 atd pro všechny připojené okruhy/rozváděče (kromě primárního konektoru, ten je zobrazen). Bez toho je následné využití modelu pro BIM nemožné - zatím to musíme udělat ručně.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6778:VIPNedokumentovaný příkaz pro uchování, přenos a porovnání proměnných AutoCADu.
Tip 3256:K čemu slouží proces DBXBridge.exe?
Tip 8205:Použití prohlížeče DWG TrueView jako editoru DWG.
Tip 10516:Jak zapnout/vypnout automatické otevření PDF publikovaného z Inventoru?
Tip 8685:Chyba připojení na Autodesk 360 - služba je dočasně nedostupná.
Tip 9208:Podpora Revit souborů v Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,236 sekund.