Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
lukk ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 19.kvě.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: AutoCAD2013 Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() Zasláno: 19.kvě.2006 v 12:49 |
Můžete prosím poradit, jak eliminovat při zapnutém bump efektu a s
radiositou ve VIZu zrnění a fleky , které se objevují u některých
materiálů, zejména při pohledu z ostrého úhlu?
Děkuji. |
|
lukk
|
|
![]() |
|
Balda ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 19.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: hlavu :) Stav: Offline Bodů: 251 |
![]() |
Přiložte prosím do fóra rendrovaný obrázek. Popsaný problém může být způsobem různými nastaveními.
Balda |
|
![]() |
|
atos6 ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() Přihlášen: 05.dub.2006 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 9 |
![]() |
dobrý den, mám stejný problém, přiložil bych obrázek, bohužel nevím jak ten obrázek poslat pomocí přidat obrázek |
|
atos6
VIZ 2006 |
|
![]() |
|
sonicer ![]() Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 20.čvc.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: Revit, Autocad, Navisworks Stav: Offline Bodů: 223 |
![]() |
Nejlepe je pocitat radiositu s vypnutymi bump efekty...
po spocitani radiosity ..zapnout bump a dat render...;) Zdravim |
|
Sonicer - Revit master, plugin developer
BimRvt.cz |
|
![]() |
|
atos6 ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() Přihlášen: 05.dub.2006 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 9 |
![]() |
Dobrý večer, řešení je často proklatě jednoduché. Funguje to. Ješte jsem stejným principem vyřešil to, že se mi třeba dřevěná podlaha strašně odrážela na bílé stěny. Namapoval jsem ji až po výpočtu radiozity a je to OK. díky |
|
atos6
VIZ 2006 |
|
![]() |
|
sonicer ![]() Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 20.čvc.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: Revit, Autocad, Navisworks Stav: Offline Bodů: 223 |
![]() |
Ano presne tak reseni je jednoduche...
vyvetlovat proc to tak funguje bez bump efektu ...by bylo na dlouho.... proste to tak funguje...;) Zdravim... ![]() |
|
Sonicer - Revit master, plugin developer
BimRvt.cz |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.