Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2376 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vynulování souřadnic Z

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Symptom Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.bře.2016
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD 2009 LT
Stav: Offline
Bodů: 35
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Symptom Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vynulování souřadnic Z
    Zasláno: 11.dub.2018 v 05:51
Dobrý den, občas řeším stav, že mám v převzatém výkresu u některých elementů nastavené i nenulové hodnoty souřadnic Z. Jde sestavit příkaz, který by u všech elementů souřadnice Z vynuloval? Příkaz bych rád schoval pod nějaké tlačítko v panelu nástrojů. Podotýkám, že to potřebuji do AutoCADu 2009 LT. Děkuji.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17142
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.dub.2018 v 06:38
Většinu objektů přesune "do placata" kliknutí na funkci "Do 2D" v nadstavbě LT Extension:
https://www.cadstudio.cz/apps/ltextension/

Některé 3D objekty ale takto nepřesunete (už z principu).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Symptom Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.bře.2016
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD 2009 LT
Stav: Offline
Bodů: 35
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Symptom Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.dub.2018 v 06:44
A našlo by se řešení pro situaci, když nadstavbu nemám?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17142
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.dub.2018 v 08:20
LT Extension je pro naše zákazníky zdarma. Ale můžete také použít ruční postup - viz tip:
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4008:Snadný převod 3D entit AutoCADu do 2D.
Tip 5672:Jak převést 3D křivku na 2D křivku?
Tip 2035:VIPJak změnit výšku vrstevnic dle objektových dat se Z souřadnicí?
Tip 5360:VIPJak přepnout Map, aby vždy importoval správné souřadnice z DGN? (nedokumentovaný parametr)
Tip 6186:Řešení pomalého vypínání systému Windows.
Tip 2443:Jak nastavit Z-souřadnici bodů podle hodnoty jejich atributu "Výška"?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,313 sekund.