Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5111 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Notebook na TurboCAD Pro Platinum 24-b6 CZ

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Tomáš99 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 18.dub.2018
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
TurboCAD Pro Platinum 24-b6 CZ
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Tomáš99 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Notebook na TurboCAD Pro Platinum 24-b6 CZ
    Zasláno: 18.dub.2018 v 12:04
Dobrý den, potřeboval bych pro přítelkyni notebook který zvládne program

TurboCAD Pro Platinum 24-b6 CZ

Bez sekání do 40000 kdyby jste věděli o něčem levnějším budu rád, není možné aby mělá stolní PC jelikož jezdí po celém moravskoslezském kraji a návrhy dělá někdy v ostravě ve frýdku doma atd...

Už jsem se ptal pár známých ale nemají s tímto programem zkušenosti

Předem děkuji za odpověď

Zpět nahoru
kvapil_dc Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 10.led.2014
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD ecscad 2014 R2
Stav: Offline
Bodů: 215
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kvapil_dc Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2018 v 08:06
Optejte se výrobce SW + na stránkách má doporučený HW
ecscad 2014 R2 - Autodesk to neopraví, protože to prodal MUMu a MUM to neopraví, protože tuto verzi nevytvořil.

Proč se nám zákazníci smějí, že používáme ecscad???
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 05.říj.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD Electrical 2019, AutoCAD 2019
Stav: Offline
Bodů: 1662
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Buba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.dub.2018 v 11:00
Koľko chcete investovať?
Zpět nahoru
Tomáš99 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 18.dub.2018
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
TurboCAD Pro Platinum 24-b6 CZ
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Tomáš99 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.dub.2018 v 15:12
do 40000Kč kdyby jste mohl něco doporučit děkuji
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5229:VIPNa notebooku Acer se nenačte menu a panely AutoCADu.
Tip 1503:Jaká je záruka na spotřební materiál HP plotrů?
Tip 8912:VIPPo instalaci CAD aplikace vyskakuje okno s žádostí o připojení.
Tip 5138:VIPVypůjčená síťová licence mi nefunguje off-line (na odpojeném PC).
Tip 1821:Jak kompatibilní jsou tzv. "DWG-kompatibilní" CAD aplikace?
Tip 9975:Jak v AutoCADu vytvořit render bez pozadí (průhledný)?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,469 sekund.