Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4747 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

VÍCE VÝKRESŮ V JEDNOM .IDW

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lukáš Záruba Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 201
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: VÍCE VÝKRESŮ V JEDNOM .IDW
    Zasláno: 03.kvě.2018 v 09:09
Ahoj, napadlo mě jestli by nešlo mít jeden soubor .idw a do něj "nalinkovat" jiné již hotové soubory .idw a vytvořit tak výkres např.: "xx-xxxxx.A-dílna-A3" který by pro danou sestavu obsahoval všechny výkresy ve formátu A4. Nechce se mi již automaticky vyexportovaná .pdf ručně sloučovat do skupin v jiném programu. Má někdo podobný problém nebo to řešíte jinak prosím poraďte.
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 193
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.kvě.2018 v 09:23
Dobrý den.
A co takhle zkusit to složit přes Multi-Sheet Plot?
Aktuálně nemám nainstalováno na PDF nic jiného než "Microsoft Print to PDF", které umí formáty jen do A3. Takže jsem nemohl zkusit nic většího. Ale pro jiný PDF driver by měla být možnost používat i větší formáty.

Připojené souborypdfuploads/1047/A4x2.pdf

Mašek
Zpět nahoru
Lukáš Záruba Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 201
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.kvě.2018 v 09:43
Díky za informaci ale já nemám problém s výstupem do .pdf. U všech výkresů mám přes I.logic nastavený automatický export. Mám problém se balíkem výkresů který jde na dílnu. Odevzdávám hlavní sestavu + výkresy jednotlivých dílů ( cca 60-70ks výkresů ).  Sestava je z většiny stejná jako předchozí liší se jen v pár dílech které se vyvíjí pro daný typ aplikace. Já bych chtěl mít jeden výkresový soubor pro A3 a druhý pro A4 do kterých by byly nalinkovány jednotlivé dílce a podsestavy vždy pro danou sestavu. Jelikož většinou již vezmu hotovou sestavu uložím ji pod nové číslo a upravím jen nové díly a ty bych vyměnil i v souboru výkresů a bylo by, které by se taky přeuložily pod nové číslo sestavy.
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
horror Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 03.kvě.2010
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor 2018, AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 38
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace horror Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.kvě.2018 v 10:47
Pokud Vám rozumím, můžete si vyrobit vícelistový výkresový dokument.
První list by reprezentoval sestavu dále na dalších listech -> výrobní výkres 1 -> výkres 2 atd.... Takto v jednom dokumentu můžeme mít nespočet součástí pod jedním souborem (a již dost objemným)

Při editaci hlavní sestavy by jste již na kartě správa dal nahrazení souboru výkresu který je velmi mocný nástroj a pokud díly vycházejí ze stejného praotce vždy vám zůstane alespoň hlavní kontura kót ne-li skoro vše z původního dílu. Takto by jste však musel dbát na to zda jste správně vyměnil všechny podřízené výkresy, ale technicky to možné je.
Zpět nahoru
Rumisch Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.led.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 386
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rumisch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.kvě.2018 v 11:23
Nepouzivate Vault? Na toto je Vault idealny nastroj.
To co sa pytate ma na prvy pohlad logiku, ale aj nevyhody.
Koli jednemu dielenskemu vykresu musite otvarat celu zostavu. Pri vacsi zostavach je to uz Problem.
Pri zamene dielov mat pod kontrolou zdrojovy diel pre idw, t.j pod idw musi byt vzdy spravny model.
Peter Rumis

Inv.2018
Vault Professional 2018

Windows 7 Prof

CAD konstrukter

Rubble Master





Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 7858:Jak rozdělit výkres o více listech na samostatné výkresy?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,453 sekund.