Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 5313 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

LT 2019 CZ

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
islepicka Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 30.srp.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad LT 2012
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace islepicka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: LT 2019 CZ
    Zasláno: 03.kvě.2018 v 11:15
AUTOCAD LT 2019 CZ - ve vlastnostech hladin se nezobrazí možnost zmrazit hladinu v aktuálním rozvržení. Okno rozvržení mám živé. Ve všech CADech to zatím fungovalo. Nemáte s tím nějakou zkušenost?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17293
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.kvě.2018 v 13:16
Nemáte jen vypnutý onen sloupec? Viz rt-click:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9/freezeVP19.jpg

 
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
islepicka Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 30.srp.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad LT 2012
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace islepicka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.kvě.2018 v 14:32
Děkuji, to je správná odpověď.
Nikdy jsem tu volbu nepoužil, sloupec se přesto nějakým způsobem vypnul... Confused
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11839:AutoCAD LT 2019 se nespustí po migraci nastavení z LT 2018.
Tip 11840:AutoCAD: Jak snadno přednastavit složku pro vykreslování/tisk do souboru?
Tip 11922:VIPChyba "Vault AddIn nemůže najít služby správy dat" po Windows update.
Tip 10865:Čeština pro Revit LT 2017/2018/2019 (překvapení).
Tip 11870:Zřetelnější stavové ikony AutoCADu a Civilu 2019.
Tip 11828:AutoCAD 2019 - změna EDU vodoznaku "VYTVOŘENO VE STUDENTSKÉ VERZI AUTODESK"


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.