Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 5545 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Rozstřel sestavy

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
dvorakvasik Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.bře.2015
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Inventor2014,AutoCad Mechanical 2011, 3Ds Max
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace dvorakvasik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Rozstřel sestavy
    Zasláno: 14.kvě.2018 v 21:49
Ahoj nevíte prosím někdo jak udělám rozstřel sestavy ? V solidu mi to šlo, ale v inventoru ne a ne najít jak na to. Díky moc za rady. Smile
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17296
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.kvě.2018 v 06:11
Buď v prostředí prezentací:
 
nebo velmi jednöduše pomocí web prohlížeče sestav - viz např. Sdílené pohledy nebo viewer.autodesk.com - viz též http://blog.cadstudio.cz/2018/04/autodesk-viewer-verze-41.html
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
dvorakvasik Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.bře.2015
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Inventor2014,AutoCad Mechanical 2011, 3Ds Max
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace dvorakvasik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.kvě.2018 v 22:30
Paráda! díky za radu, použil jsem autodesk viewer, sice ze začátku trochu boj to tam vše dostat, ale povedlo se a šlape výborně. Ještě jsem zkoušel přes prezentace, ale to mi při automatickém rozložení dělalo strašný kraviny a ručně to se nedá. Přes viewer otázka pár minut. Ještě jednou díky Big smile
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9841:Interaktivní cloud prohlížeč 3D CAD dat v Autodesk 360.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,438 sekund.