Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() Zasláno: 24.kvě.2006 v 09:22 |
Kdysi jsem se tu ptal, proc mi z adtcka nejdou kopirovat toolpalety, nikdo nevedel, tak jsem si zjistil - a nemohu se o to nepodelit:) http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/item?siteID=123112&a mp;id=4393438&linkID=2476059 You want to export tool palettes from Autodesk® Architectural Desktop, but find that the application does not include the option to export tool palette data to an XTP file. Solution The option to export tool palette data to an XTP file has been disabled in Autodesk® Architectural Desktop because the XTP file format was not designed to accommodate the advanced functionality that is available through the Autodesk Architectural Desktop tool palettes ...ztucnil jsem to sam - fascinuje mne, jak autodesk defacto rika: "vyvyjime soubezne autocad a adt, pro autocad jsme vymysleli format XTP, ale adt je tak uzasne navrzene, ze jeho superpokrocile funkce nejdou do naseho interniho standardniho formatu zapsat" ... oh, what a coordination PS - predstavoval bych si, ze support toto bude VEDET. |
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,127 sekund.