Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4881 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Array

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
PNCibiku Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.pro.2015
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2014
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PNCibiku Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Array
    Zasláno: 18.kvě.2018 v 10:14
Chcel by som sa opýtať či existuje taká funkcia array - kde sa ale zadávajú rôzne hodnoty, napr. 

array ako taký funguje, že kopíruje do stĺpcov alebo do riadkov len jeden zadaný rozmer. Ja by som to potreboval využiť v kopírovaní základného objektu/čiary ale boli by tam rôzne rozmery 150, 356, 1000 a pod... lebo takto vždy musím znova označiť-spustiť príkaz-zadať hodnotu... 

ďakujem
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17212
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.kvě.2018 v 10:41
Array je pravidelné pravoúhlé nebo radiální pole, s pravidelnými rozestupy. Pokud chcete rozestupy odlišné, musí se prvky nakopírovat ručně nebo nějakým způsobem parametricky - např. LISP utilitou.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 05.říj.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD Electrical 2019, AutoCAD 2019
Stav: Offline
Bodů: 1662
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Buba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.kvě.2018 v 14:20
Skúste, či Vám stačí príkaz MOCORO
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 05.říj.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD Electrical 2019, AutoCAD 2019
Stav: Offline
Bodů: 1662
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Buba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.kvě.2018 v 14:21
MOveCOpyROtate v jednom príkaze. Mne celkom slúži.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6215:Pole podél křivky.
Tip 3705:Pravoúhlé pole v Revitu.
Tip 8292:Využití kontextového ribbonu pro rychlejší kreslení polí.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,236 sekund.