Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6065 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

ACMAP správa hladin

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
J.P. Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 08.lis.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2009, AutoCAD MAP 2009
Stav: Offline
Bodů: 124
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace J.P. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: ACMAP správa hladin
    Zasláno: 30.kvě.2018 v 10:28
Dobrý den
v seznamu hladin bych potřeboval hromadně nahradit např pomlčku spodním podtržítkem.
Jak na to?
Předem děkuji 
J.P.
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 05.říj.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD Electrical 2019, AutoCAD 2019
Stav: Offline
Bodů: 1669
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Buba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.kvě.2018 v 10:32
Prikaz RENAME
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17270
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.kvě.2018 v 11:48
Popř. u složitějších přejmenování RRENAME (utilita).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
J.P. Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 08.lis.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2009, AutoCAD MAP 2009
Stav: Offline
Bodů: 124
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace J.P. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.kvě.2018 v 12:59
Dobrý den
děkuji za reakci, ale chová se to jinak, než jsem očekával
Názvy hladin, které obsahují - (pomlčku) , chci nahradit např _ (spodní podtržítko). Těch hladin cca 200, mají různé názvy 8-15 znaků, ale obsahují pomlčku, které se chci zbavit. Myslel jsem náhradu popisovaného řetězce - hromadně jedním příkazem
Děkuji
J.P.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17270
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.kvě.2018 v 13:24
RRENAME
Layers
-
_
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Machacek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2019LT + subscription
Stav: Offline
Bodů: 587
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Machacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.kvě.2018 v 13:33
Musíte tam použít * jako zástupné znaky zbývajícího textu
Jiří Macháček

AutoCAD LT 2019
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11687:Upozornění: Hladiny Mechanical nelze použít
Tip 1853:Jak rychle vytvořit více hladin?
Tip 6170:Tisk poloprůhledných vrstev a objektů v Civil 3D a Map 3D.
Tip 3858:Jak potlačit výpis hladin xrefů v panelu hladin?
Tip 7709:Jak vypnout nebo změnit ohraničení detailu Inventoru?
Tip 8830:Jak uložit nastavení exportu hladin do DWG z Revitu 2013?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,152 sekund.