Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3864 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Problem s licenciou v zahranici

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Buba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 05.říj.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD Electrical 2019, AutoCAD 2019
Stav: Offline
Bodů: 1672
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Buba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Problem s licenciou v zahranici
    Zasláno: 01.čer.2018 v 18:27
Dobry den,
Prosim urgentne o radu a pomoc:
Kolegovia odcestovali na sluzobnu cestu na Kubu a prestali im fungovat AutoCADy. Surne ich potrebuju, lebo su na rokovani. Je prosim nejake riesenie tejto prekernej situacie?
Dakujem za akukolvek radu

Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 05.říj.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD Electrical 2019, AutoCAD 2019
Stav: Offline
Bodů: 1672
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Buba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.čer.2018 v 20:01
Doplnam: AutoCAD 2018 Lt napise:
A license error has ocurred. License status [5.2.2]
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17411
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.čer.2018 v 20:03
Licence standardně platí jen v teritoriu domovské země (u nás tedy EHS). Ale součástí Maintenance a Subscription kontraktu jsou tzv. Global Travel Rights, které umožní licenci využívat i jinde na světě.

Musí být zakoupena v domovské zemi, přímo firmou daného pracovníka a ten se musí přihlašovat osobním ID (ne obecným). Podrobněji viz:

https://www.cadstudio.cz/subscription.asp
https://knowledge.autodesk.com/customer-service/account-management/users-software/global-travel-rights
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 05.říj.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD Electrical 2019, AutoCAD 2019
Stav: Offline
Bodů: 1672
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Buba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.čer.2018 v 20:14
Kolegovia su dvaja, kazdy ma svoj notebook a vlastnu licenciu.
1. Je AutoCAD CZ Lt 2014 krabicova licencia,
2. Je AutoCAD CZ Lt 2017 predplatne na 3 roky, kupene ako 10 pack pridelene na pracovnika v sprave licencii na konkretne konto (jedno z desiatich)
Nechodi im ani jeden. Pred 3 dnami na Slovensku licencie fungovali.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17411
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.čer.2018 v 20:59
Ta 1) asi nemá "travel rights" licenci, ale technicky to zkontrolovat/blokovat nejspíš nejde, takže by neměla přestat fungovat jen proto, že se octla jinde ve světě

Ta 2) nejspíš licenci s "travel rights" obsahuje

Můžete to mít také nějakou úplně jinou příčinu. Každopádně bude asi potřeba řešit jako reautorizaci přímo s podporou Autodesku.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 05.říj.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD Electrical 2019, AutoCAD 2019
Stav: Offline
Bodů: 1672
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Buba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.čer.2018 v 21:09
Dakujem za odpovede pan Michl.
Uz to riesime priamo s Autodeskom. Dam vediet ako to dopadne. Prajem Vam pekny vecer a vikend:)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4978:VIPProdloužení 30-denní lhůty výpůjčky síťových licencí.
Tip 9128:VIPHavarijní vrácení vypůjčené síťové licence.
Tip 10527:VIPChyba "Windows Installer" při instalaci AutoCAD LT 2016 pod Win10.
Tip 8079:VIPUnhandled exception při spuštění Autodesk Simulation 2012.
Tip 5366:VIPJak zvýšit výkon renderingu v Revitu?
Tip 4256:VIPChyba 1935 (MSXML2) při instalaci AutoCADu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.