Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3977 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

editace vrcholů křivky - výběr více vrcholů

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
aurum Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 22.zář.2008
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Map 3D 2017
Stav: Offline
Bodů: 133
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace aurum Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: editace vrcholů křivky - výběr více vrcholů
    Zasláno: 11.čer.2018 v 13:26
Nemohu přijít na to, co ovlivňuje možnost editovat vrcholy křivky. V některých souborech mohu kliknutím levým tlačítkem s klávesou shift vybrat více vrcholů křivky (i více křivek), ty jsou označeny a poté posunem jednoho vrcholu posouvám všechny označené (stejný směr, stejná vzdálenost). V některých souborech kliknutím na vrchol vyberu ten jeden konkrétní a další nelze vybrat. 
Děkuji za nápady.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17411
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.čer.2018 v 14:29
Nemáte pod křivkou obrázek nebo nainstalovaný Raster Design?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
aurum Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 22.zář.2008
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Map 3D 2017
Stav: Offline
Bodů: 133
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace aurum Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.čer.2018 v 15:51
V souboru byla připojena data wms. Odstranění tohoto spojení tentokrát pomohlo. 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6705:Jaký je maximální počet vrcholů křivky AutoCADu?
Tip 6954:Snadné přidání nebo vymazání vrcholu křivky.
Tip 2454:Jakým příkazem editovat přímo jednotlivé vrcholy křivky (polyčáry)?
Tip 10543:Jak zvýraznit vrcholy a segmenty křivky?
Tip 5860:Nefunguje mi uzlová editace 3D těles.
Tip 9404:V Mapu/Civilu nejdou hromadně vybírat vrcholy křivky nad obrázkem.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,173 sekund.