Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3462 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Autocad po každom spustení pýta aktiváciu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
reli Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.úno.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit architecture 2016,AutoCad 2016
Stav: Offline
Bodů: 74
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace reli Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Autocad po každom spustení pýta aktiváciu
    Zasláno: 13.čer.2018 v 12:03
Po aktualizácii Windows 10 Pro na verziu 1803 okrem viacerých čudných vecí sa mi stalo že všetky programy z balíka Building Design Suite Ultimate 2016 (Autocad, Revit) po každom spustení pýtajú aktiváciu. Keď sa vykoná aktivácia potom sa spustia ale všetky nastavenia sa strácajú. Skil som vrátiť predošlú verziu windowsu ale nepomohlo. Ako sa z toho dostať? Fajd
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17416
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.čer.2018 v 12:27
Původní verze 2016 nebyly kompatibilní s novějšími aktualizacemi Windows 10 (především .NET Framework). Je třeba mít je aktualizované nejnovějšími service packy a hotfixy. Pokud nepomůže návrat k předchozí verzi Win10 a předchozímu .NET Framework, bude třeba provést reaktivaci - kontaktujte prosím náš Helpdesk.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
reli Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.úno.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit architecture 2016,AutoCad 2016
Stav: Offline
Bodů: 74
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace reli Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.čer.2018 v 13:14
Co myslíte pod reaktiváciou? Dá sa vyriešiť aby pod tou verziou windowsu 2016-ka neblbla s tými stálymi aktiváciami? Jedná sa o školu kde mi to robí na 50 PC?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17416
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.čer.2018 v 13:37
Zkušenější kolega, který řeší aktivace licencí, doporučuje nainstalovat novější verzi BDS, pro starší verze CADu bude čím dál tím obtížnější udržet kompatibilitu s vyvíjejícím se .NET Framework.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
reli Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.úno.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit architecture 2016,AutoCad 2016
Stav: Offline
Bodů: 74
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace reli Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.čer.2018 v 16:18
Uvažujem o tom ale teraz ako som pozeral zmluvu školy na BDS 2016, zbadal som že 3ročné obdobie vyprší dňa 25.6.2018.Neviete ma usmerniť ako je to s pokračovaním na dalšie obdobie. Na manage.autodesk.com všetky kontakty a usmernenia ma presmerovali na anglické stránky.Ďakujem Fajd
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17416
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.čer.2018 v 16:47
Software Autodesku je teď pro studenty i školy zdarma. Viz:
https://www.autodesk.com/education/free-software/featured
https://www.cadstudio.cz/edu
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
reli Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.úno.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit architecture 2016,AutoCad 2016
Stav: Offline
Bodů: 74
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace reli Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.čer.2018 v 22:13
My sme to začali používať pre školu zmluvou v júni 2015,a zmluvy sú na 3 roky.3 roky prešli a mne vypisuje že 25.júna mi končí 3ročné obdobie. Len neviem sa dopátrať ako obnoviť zmluvu a pokračovať vnej na daľšie obdobie.Fajd
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17416
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.čer.2018 v 07:24
Dříve byly licence pro školy placené (za zvýhodněné ceny). Teď jsou zdarma - prostě si z výše uvedeného odkazu stáhněte potřebný software a aktivujte jej přidělenou licencí. Další výukové materiály najdete zde: https://academy.autodesk.com/
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
reli Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.úno.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit architecture 2016,AutoCad 2016
Stav: Offline
Bodů: 74
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace reli Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.čer.2018 v 08:04
My už zadarmo bežíme 3 rok. Ked stiahnete tak to máte na 3 roky a potom by sa to malo obnovovať. My sme teraz v bode že prešli 3 roky a neviem ako prebehne to obnovenie zmluvy a zároveň aj pokračovanie aktuálnych licencii.Viď priložený obrázok. Zároveň som obetoval jeden notebook, spravil čistú inštaláciu Win10 1803, stiahol BSD 2018, nainštaloval, a to isté vyhadzuje nato ako v prípade 2016-ky. Mám 12 dní a potrebuje po každom spustení aktivovať.Viď obrázok. Som zmätený z toho... Fajd
 

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 6361/aktualna_zmluva_2018-06-14_08-03-45.png Přihlaste se pro zobrazení plné verze - 6361/licencia_autoca2018.png

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6206:VIPCivil 3D 2009 nejde po instalaci spustit (reinstalace nepomáhá).
Tip 1754:VIPCo dělat když AutoCAD přestane reagovat po volbě licenčního serveru?
Tip 496:VIPAutoCAD přestal fungovat po upgrade na Windows ME?
Tip 5060:Po nastavení akcelerace AutoCAD 2007 spadne při spuštění.
Tip 11137:AutoCAD LT 2017 mi havaruje po rychlé sérii zoomů.
Tip 7221:VIPPo instalaci Service Packu je práce v CAD aplikaci pomalá, trhaná.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,514 sekund.