Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3447 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Plotr HP T730

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3130
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Plotr HP T730
    Zasláno: 28.čer.2018 v 08:29
Zdravím, odešel nám v jedné kanceláři starý dobrý HP DJ 4000PS a zvažujeme nový HP DJ T730 v A0. Máte s tím někdo zkušenosti? Umí nesting, autorotate, a další dobré funkce?

Díky
Zpět nahoru
JDoubrava Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.kvě.2018
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JDoubrava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.čer.2018 v 13:19
Vypomáhám ve firmě kde T730 mají a skládání výkresů jsme tam neobjevili. Jinak jsou ale s tím plotrem spokojení.
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 05.říj.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD Electrical 2019, AutoCAD 2019
Stav: Offline
Bodů: 1672
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Buba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čvc.2018 v 15:01
My sme kúpili T830 MFP aj so skenovaním.
Neviem nakoľko sú podobné vlastnosti, ale driver je určený pre T730 aj T830.
Máme problém tlačiť výkresy z PDF a tiež tlač viac kópií v jednom kroku z AutoCadu nám robí problémy, tzn. na druhej a ďalšej kópii chýba náhodná časť výkresu.
Predajca nám povedal, že je to kvôli tomu, že nemáme zakúpený PostScript. Mne sa to však nezdá.
Tlačíme z AutoCADu cez HPGL2.
Inak, keď tlačí, tak tlačí bleskurýchlo, tiež funkcia skenovania je super..
Zpět nahoru
JDoubrava Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.kvě.2018
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JDoubrava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čvc.2018 v 15:18
To není postscriptem, to je nedostatkem paměti. Nějak tam myslím šlo zadávat počet kopií přímo na panelu.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3130
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.čvc.2018 v 13:12
Díky, možná dotaz na CADStudio / Xanadu -- co je adekvátní náhrada plotru HP DJ 4000 PS (PS být nemusí) a stačí role 36"?


Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10256:VIPJak tisknout na HP Designjet 500/800 z AutoCADu ve Win8/8.1?
Tip 5984:VIPVista a Win7/8 drivery pro HP DesignJet 650C, 600, 750C, 450C, 500 a další starší modely plotrů.
Tip 5848:VIPSkládání PLT výkresů (nesting) i na plotry nepodporující tuto funkci.
Tip 7645:VIPDrivery pro HP Designjet 1050C - Win7, Vista, 64-bit
Tip 4476:VIPVzdálený upgrade DesignJet firmware.
Tip 3540:VIPJak správně přepravovat ploter HP?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.