Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Ondrejd ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 08.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: AutoCAD2012,Invertor10 Stav: Offline Bodů: 34 |
![]() Zasláno: 08.pro.2004 v 17:21 |
V Acadu2005 jsem si na bloky doplnil Hyperodkazy. V DWG výkresu jsou, ale když výkres vytisknu do DWF prostřednictvím DWF6 eplot, tak se mi v DWF některé neobjeví. Nevíte čím by to mohlo být? Zjistil jsem, že se to týká všech bloků jednoho jména. Takže to asi musí být někde v definici bloku, ale nevím kde. Děkuji Ondřej Doležal Upravil Ondrejd |
|
Ing. Ondřej Doležal
|
|
![]() |
|
Ondrejd ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 08.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: AutoCAD2012,Invertor10 Stav: Offline Bodů: 34 |
![]() |
Pozor na Plotr AutoDESKu. Dlouhým testováním jsem zjistil, že některé Hyperodkazy z DWG se neobjeví na DWF pouze při použití plotru: Autodesk ePlot (DWF) DWF6 ePlot ; soubor: DWFplot8.hdi ; verze 1.1-8.1.63.0 [n037-1] Při použití plotru: Autodesk ePlot (DWF) DWF ePlot ; soubor: DWFplot8.hdi ; verze 1.1-8.1.63.0 [v059-1] nebo: Autodesk ePlot (DWF) DWF eView ; soubor: DWFplot8.hdi ; verze 1.1-8.1.63.0 [v059-1] se objeví všechny Hyperlinky. Jako prohlížeč používám DWFViewer 5.0.0.521 S pozdravem Ondřej Doležal |
|
Ing. Ondřej Doležal
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Ten první driver je z A2005 (asi bez Service Packu), ostatní z AutoCADu 2004. Ale je divné, že je máte takto pohromadě.
|
|
![]() |
|
![]() |
Zkusil jsem nainstalovat ServicePack a překonfigurovat plotr. Verze ovladače mám 1.1-8.1.84.0 [n037-1] ([v059-1]) Ale dělá mi to to samé. Ondřej Doležal |
|
Ing. Ondřej Doležal
|
|
![]() |
|
![]() |
Pokud zadávám Hypertextový odkaz na entitu přes dialogový panel "Upravit hypertextový odkaz", lze v tomto panelu zaškrtnout možnost "Převést DWG hyperodkazy do DWF". Řídí tento převod některá systémová proměnná nebo příznak entity (DXF kód)? Která? Děkuji Ondřej Doležal |
|
Ing. Ondřej Doležal
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Ne, je to příznak ve skupině XData dané entity.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,688 sekund.