Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
miro ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 19.srp.2005 Lokalita: ČR (PL) Používám: ACAD LT 2002, ACAD MD2010 Stav: Offline Bodů: 36 |
![]() Zasláno: 31.kvě.2006 v 11:09 |
Kdysi zde bylo publikováno makro na příkazy ,,kopírovat a otočit,, a ,,posunout a otočit,,. Napsal by někdo tyto příkazy ve formě pro zadání do souboru .mnu, abych je mohl dát do místní nabídky pravého tlačítka. Děkuji
|
|
ACAD LT 2002, ACAD MD2006
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
Tohle umí i Express Tools (MOCORO) nebo na netu je podobných lispů spousta, např.:
Upravil PepaR - 31.kvě.2006 v 11:58 |
|
![]() |
|
Hrnčíř ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2017 Stav: Offline Bodů: 407 |
![]() |
Kopírat a otočit bylo i v Mechsoftu (a spousta dalších výborných příkazů). Bohužel poslední Mechsoft byl pro Acad2004 a jeho platnost brzo končí. I když budu nucen upgradovat na verzi 2007, pravděpodobně kvůli Mechsoftu budu i nadále kreslit ve verzi 2004. Věčná škoda ukončení Mechsoftu pro Autocad.
|
|
![]() |
|
Sedláček ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.dub.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCad 2024 LT Stav: Offline Bodů: 384 |
![]() |
pokud máte LT tak třeba ^C^C_select \_copy p ;\@;_MOVE p ;@ \_ROTATE p ;@ _R @ \\_SCALE p ;@ r @ \\ |
|
![]() |
|
miro ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 19.srp.2005 Lokalita: ČR (PL) Používám: ACAD LT 2002, ACAD MD2010 Stav: Offline Bodů: 36 |
![]() |
To je příkaz, ale co mám napsat hned na začátek řádku ID_......? Anglický příkaz kopírovat a otočit jsem nenašel, nebo jsem špatně hledal. |
|
|
|
![]() |
|
musil ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 03.srp.2005 Lokalita: ČR (VY) Používám: Cad 2002LT EN Stav: Offline Bodů: 162 |
![]() |
Jestli to chcete do nabítky pod pravé tlačítko,tak v souboru .mnu nebo .mns vyhledejte tuto nabítku***pop501**CMDEFAULT a vložte červeně označený řádek. ***POP501 Radši si jěště udělejte zálohu!! |
|
![]() |
|
![]() |
[QUOTE=musil]
Jestli to chcete do nabítky pod pravé tlačítko,tak v souboru .mnu nebo .mns vyhledejte tuto nabítku***pop501**CMDEFAULT a vložte červeně označený řádek. Tohle jsem měl přesně na mysli, ale místo kopie mi pouze vše ve výkresu odskočí a tím příkaz končí. |
|
|
|
![]() |
|
musil ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 03.srp.2005 Lokalita: ČR (VY) Používám: Cad 2002LT EN Stav: Offline Bodů: 162 |
![]() |
Omlouvám se používám verzi en ,jestli je to tento problém. Dnes už vám asi nepomohu už musim.... |
|
![]() |
|
Sedláček ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.dub.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCad 2024 LT Stav: Offline Bodů: 384 |
![]() |
Pan Musil to nedopověděl, před anglické příkazy je nutno vložit _ (podtržítka), takže by příkaz vypadal: ^C^C^P_select;$M=$(if,$(getvar,cmdactive),\)_copy _p;;0,0,0;;_move _p;;\\_rotate _p;;@; |
|
![]() |
|
![]() |
Děkuji mnohokrát, teď už vše funguje jak má. |
|
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,193 sekund.