Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 4397 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Palicí stroj ZWCAD 2018

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
fixis Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 20.čvc.2018
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
zwcad2018
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace fixis Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Palicí stroj ZWCAD 2018
    Zasláno: 20.čvc.2018 v 09:01
Zdravím, jak rychle najít nespojené objekty. při zadávaní programu do stroje to vyhodí chybu když jsou nespojené nebo přesahuje a taky při čáře na čáře to už jsem vyřešil funkci vymazat duplicitní objekty. 
Potom je docela průser hledat v celem výpalku kde se mi nespojily čáry předem děkuji.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
Stav: Offline
Bodů: 828
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.čvc.2018 v 09:04
Zkuste dane cary pospojovat do krivky. Kdyz se podari, znamena to, ze vsechny konce na see bezvadne sedi ;-)
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
mark Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 18.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Mechanical AutoCAD 2019, Inventor 2019
Stav: Offline
Bodů: 156
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mark Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.čvc.2018 v 11:24
Používám příkazy Oblast nebo Hranice. Pokud to jde jsou objekty spojené.
Mezery se dají najít třeba přes šrafy, když jsou mezery Cad tam udělá červená kolečka, ale záleží jaká je nastavená velikost mezery, kterou ignoruje.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11548:Jak přenést pravidla akcí při kopírování návrhu Vaultu na další počítače?
Tip 11716:Po instalaci Windows Update mi přestal fungovat Vault Server.
Tip 1821:Jak kompatibilní jsou tzv. "DWG-kompatibilní" CAD aplikace?
Tip 11787:Rozdíl ve výpůjčce licencí z Collection a z Design Suite.
Tip 11298:VIPDynamická rezervace síťových licencí podle projektu.
Tip 9690:VIPPokyny k nastavení rendering farmy na síťové stínování v 3ds Max 2014.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,328 sekund.