Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3473 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Textový parametr = Číslu součásti

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lukáš Záruba Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 222
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Textový parametr = Číslu součásti
    Zasláno: 25.čvc.2018 v 09:39
Ahoj,
Je možné aby se mi Textový parametr rovnal Ivlastnoti Čísla součásti?

Chtěl bych to spustit před uložením, aby mi přepsal parametr posle čísla součásti. zkoušel jsem ale to mi nefunguje:

Parameter("Custom", "POPIS_DILU")=iProperties.Value("Project", "Part Number") 
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Online
Bodů: 1015
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.čvc.2018 v 10:44
Podle mě to vypadá dobře.
Mě funguje tohle
Parameter("PartNumberParam") = iProperties.Value("Project", "Part Number")
Zpět nahoru
Lukáš Záruba Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 222
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.čvc.2018 v 11:07
děkuji, jen v podstatě "pravopisná chyba" už mi to funguje

Parameter("POPIS_DILU") = iProperties.Value("Project", "Part Number")
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9047:Nastavení zobrazení čísla cílového výkresu v Off Page Connectoru.
Tip 11284:VIPSynchronizace kusovníků - zkopírování stejných čísel pozic do podsestav (iLogic).
Tip 6023:Vložení hodnoty vypočteného číselného parametru bez jednotek "ul".
Tip 5732:VIPSnadné nastavení a přenos parametrů stavebního projektu.
Tip 6036:Zobrazení objemu 3D součásti.
Tip 6053:VIPJak převést soubor bodů zeměpisné šířky/délky DMS na decimální souřadnice?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.