Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 4265 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Expresní načítání

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Hrnčíř Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 364
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hrnčíř Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Expresní načítání
    Zasláno: 01.srp.2018 v 09:59
Dobrý den,
mám Inventor Profesional 2019 nastaven na expresní načítání. Dnes jsem otevřel rozpracovanou rozsáhlejší sestavu IAM a byl jsem nemile překvapen.
Správně byly umístěny pouze modely IPT a podsestavy IAM (převážně rámové konstrukce) byly zobrazeny jako shluk nosníků a trubek ležící v jedné přímce a umístěny libovolně.
Když jsem vložil některou podsestavu ještě jednou, tak se zobrazila správně, ale původní zůstala zobrazena špatně.
Při úplném načtení se vše zobrazilo správně.
Má někdo podobné zkušenosti? Má to tak být nebo je nějaká chyba v expresním načítání?
Děkuji za informace.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17406
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.srp.2018 v 10:54
Byla tam použita nějaká adaptivita? Je to Inventor 2019 nebo aktuální 2019.1?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Hrnčíř Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 364
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hrnčíř Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.srp.2018 v 11:57
Dobrý den,
adaptivita použita nebyla, Inventor ve verze 2019.0.1, build 136.
U kolegy s výkonnějším počítačem stejný výsledek.
Asi hodinu jsem pracoval v úplném načtení, vložil jsem do sestavy nějaké komponenty a pak sestavu zavřel. Při následujícím spuštění v expresním načítání se načtly správně všechny komponenty.
Jsem rád, že expresní načítání zase funguje. Doufám, že se to nebude opakovat.
 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9252:Oč je expresní režim Inventoru 2014 rychlejší než standardní otevření sestavy?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9219:Proč mi Inventor načítá sestavy rovnou v Expresním režimu?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,204 sekund.