Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2972 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Chybějící reference

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
AlesF Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.srp.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 28
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AlesF Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Chybějící reference
    Zasláno: 10.srp.2018 v 11:07
Dobrý den, mám koordinační výkres ve kterém jsou vloženy xrefy.
V momentě kdy chci uložit úpravy xrefů na místě mi to vyhodí hlášku o chybějících referencích.
Pracuji v CAD2018 ale ukládám do 2013.

Děkuji za nápady, stává se mi to čím dál častěji.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 79289/obrázek_1_2018-08-10_11-06-33.png

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17411
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.srp.2018 v 13:23
Vzhledem k typu objektu to vypadá na nějaká dynamická pole (field) odkazující na objekty mimo onen xref. Klasická editace xrefu funguje normálně?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
AlesF Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.srp.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 28
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AlesF Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.srp.2018 v 13:29
Ano funguje mohu upravovat apod. ale neuložím. Dokonce ani nezkopíruji nic. Takže jsem musel změny zahodit a otevřít zdroj. 
Dynamická pole mám v obou výkresech (xref) které jsou vloženy do koordinace.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10550:Jak znovu vyvolat vyřešení chybějících referencí sestavy Inventoru?
Tip 11393:Inventor hlásí chybu: Odkazovaný dokument nelze zpracovat
Tip 5343:V odkazech na jiné objekty byly nalezeny chyby
Tip 6507:Chyba: Chybějící reference aplikace - AcDbLineTableRecord
Tip 6753:VIPNavisworks hlásí chybějící Object Enabler a zobrazuje jen proxy objekty.
Tip 8251:VIPVarování Vault: soubory neobsahují úplné informace o referencích


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.